jag är la uttråkad!

Hahahaha javet snygg bild!

Sitter hos Clara i hennes rum medans hon käkar och är galet uttråkad. Simon ringde mig precis och nu har vi iallafall bestämt att vi ska träffa Simon och Ante, våra home boyzzZ!

Ha en skit bra lördag!


chacha

Tjennnnarä!

Hur e livet? För mig rullar det på iallafall. Igår va hade ja hemma kväll med Hedwig, Nicole och Natalie. Vi hade laddat upp med cips och dipp, choklad och cola (feeetttoon!!!) ;)
Sen sov vi över allihop och de va skit trevligt. Jag och hedda tog svinis vaccinet igår också på dagen så vi va skit rädda att vi skulle bli sjuka och gå baklänges osv. Men de har gått ganska bra hittils!

Idag ska ja ta de lungt me Clarisen, vi kanske ska va me Simon och Ante också de e ju alltid roligt. Men jag e fortfarande rädd att ja ska få svinis så de blir lunga puckar ikväll också!
CHA!

Här kommer bilder från veckan då jag inte hunnit uppdatera!

Bohemian lifestyle!

Hollywood make believe!

Dom här två banden såg ja i onsdags med Clara. Dom e faktiskt bra! Och dom blir ju så snygg på bild när dom inte är beredda och sjunger/spelar. haha!

Köpte lite nya kläder!

Ja o Clara hos Mickaela på Lördagskvällen! Så jävla söta! eller...? hehehe

Hedwig är mockar bruuden!

Va på bio igår me Alíce och Hedwig och såg New Moon! Ja o hedwig grina som fan. Den va asbra. Sen sov vi hos Alíce och låg och kolla på kniven i hjärtat serien hela natten.

Ciao


någon mer som är beroende av musik?

Är ni också desperata av att lyssna på mycke musik? De e ju bara så jävla skönt och avslappnande. Antingen blir man jätte glad av musik när man e på de humöret. Men om man e ledsen och lyssnar börjar man nästan grina. De e amaaazzzing!

 

Ja ba älskar ipoden, iphonen och biljett till spelnging på Café44 på onsdag!


helgen är ended

Nu är helgen slut, ta nya tag i skolan och stå ut till nästa helg! Clara gick precis, hon sov här vi va dööööda igår alltså. Hade vart på spelning, sååå bra! Bohemian Lifestyle och Hollywood make believe! Så värt. Ska se dom igen på onsdag på cafe 44....

lördagskvällen gjorde min vecka! wuuuuho!
(Hur kan musik påverka en så mycket? De e fan läskigt.)

blåst eller charmig?

Tjaa ! Sitter i soffan, som ja har gjort hela jävla veckan. Så segt nu vill ja ut och hitta på nått. Imorn är det fredag, måste ja va inne då? Usch neeeeeeeeeej ! Save me ! På lördag är det iallafall spelning igen fast nu kommer ja inte ihåg va dom hette, dom vi skulle se. Men de blir säkert awesome bitch!

----

Är ja den ända som tycker att Victoria är en skööön brud? Hon e väl fan som vilken människa som helst, bara att hon har pengar och ah.. Men ja vet inte, ja har faktiskt ingenting emot henne. Ja diggar!


iphone

Så kom den äntligen hem! Kan iofs inte använda den förns på tisdag, wohooo ! Stå ut !

 

Idag har ja sovit typ hela dagen igen, hatar att vara sjuk känner mig så ofräsh och de e inte kul, uuuussch !


myser i soffan

Ligger nermyst i soffan och kollar på tv, är sjuk och har feber och grejer. Inte kul !

 

Ja fick låna en tidning av mormor, faaaaaaaaaaan va ja vill åka utomlands!

 

Men men, har fortfarande ett problem. Mitt hår, jag vill vara brunett för jag vet att jag passar bäst i det, samtidigt som de e kul att va blond. Vad gör man?♥


ska jag färga håret brunt?

Ja / Nej ?


Är du en äkta vän?

Man har sina vänner, man känner sig trygg men när det väl händer så hugger dom en i ryggen. Tider kan passera och tider kan väl gå. Men det spelar ingen roll för det läker inte såna sår. Man kan inte alltid välja vilka som ska bli en del av ens hjärta.

Hellre ärliga fiender änn falska vänner!

En dag ska jag vända mig om, en dag ska jag glömma alla dom. Som inte finns här idag, som inte längre finns kvar. En han på bröstet för att stärka de som alltid finns i mitt hjärta.


@ hedwig's tvättstuga

TJA ! Sitter i mjukiskläder och as snyggt morgon hår i heddas tvättstuga. Hon sliter me tvätten och ja kollar på, hihihihöö. Mean girl ! Vi ska dra och sola solarium när hon e klar, skööönt hatar att vara vit.

Igår blev det kvällsfika med Hedwig, Hannah, Niklas och Andreas. Jätte trevligt, sen vare sleep over party hos hedda ! hör av mig ♥

trötter

Tja ! Idag hade vi svenska gramatik prov och de gick väl sisådär, pluggade igår på café 60 me Hedwig så ja hoppas att de gick okej iallafall ! För övrigt så har jag färgat utväxten, haha ingen kommentar. Bild kommer ;)

men men anyway, har hittat mina höst/vinter skor ja ska köpa snart. Dom e skit sköna och inte klack på så kan ha dom typ ofta och heldagar utan att få ont. Dom e lårhöga och myspellar! Kärlek åt scorett !


Kom hem med dessa

Dom här kom med hem idag från Topshop. Inte okej andrea! Men jag kunde helt enkelt inte låta bli! Erkänn att det är super party skorna? I'm so happy I'm so glad that i've got you!


Då han man nått att sätta på fötterna i helgen då ! Det här med depressions shopping är inte bra, då blir man pank, tro mig, pöss !


svinis, eller?

Tjao, Sego som vanligt! Jag är sjuk och orkar ingenting. Svinis ? Yes !

Smarta som jag och clara är så fotar vi med mobil kameran på spelningen. Grymt bra bilder alltså ! Men vi stod längst fram och dom var fan oväntat bra. Trodde inte att dom va så bra, men de va dom. Finns säkert klipp på youtube om ni vill kolla! Enjoy


RSS 2.0