du e min bästa vän

hejsan. Idag har jag vart hos Malou efter skolan, mys! Jag käkade middag där också, vi beställde thaimat det va supergott. Vi har hoppat fett mycket studsmatta, det va fan kul, mihi. Mamma hämtade mig senare och jag åkte hem och så städade jag mitt rum, nu är det skinande rent, typ. Imorn är det orientering, då ska jag typ hålla en grundkurs i orientering för Lisa och Malou tror jag, sedan ska jag lära dom orientera och coacha dom genom de här. Sen får jag mvg i slutbetyg. Hippie ! Nu ska jag fixa en sak men pappi, berättar om de sen om det fungerar. Mihi kram

Nu närmar det sig slutet

Hej, idag är det måndag och dagen gick faktiskt ovanligt fort. Jag fick veta mitt slutbetyg i bild, mvg fick jag! yes. Sen har ja fått mitt slutbetyg i slöjd också, mvg ftw. Efter skolan så gick ja hem och tog en dusch, sen så kollade jag bara på tv och tog de lugnt, efter middan så åkte ja o handlade med pappa. Imorn ska jag jobba så får inte träffa patrik och olle. Stackars mig. Men jobba ska väl bli lite kul iallafall, det är roligare att jobba på helger faktiskt men men, ska ha kassa övning, jag kan typ nu men alla jävla koder tar kol på mig. Haha wish me good luck! Men vi får se vad som händer, de brukar hända lite roliga saker. De e så himla kostiga människor som kommer och handlar. Funny. Om ni har tråkigt kom och handla när ja jobbar. Haha nej gör inte de förresten, kläderna man har på sig e inte de snyggaste. Men sånt e livet, ska fortsätta kolla på Cityakuten nu. Kram

"Come walk in my shoes"


I Always Had A Little Crush

Det är så synd att du är så söt

då va det söndag igen

hejsan. Helgen har varit jätte mysig! Ska berätta lite kort om den.
Lördag:
Lisa och Malou hade sovit hos mig men det var ganska dåligt väder så Lisa och Malou gick hem efter frukosten och för att alla skulle duscha, sen drog vi till vällingby en snabbis då köpte jag och Lisa varsin jeans jacka sen drog vi hem till mig. På kvällen åkte vi till stan och mös på Taco bar, vi köpte tilltugg och varsin cola. Det var skit mysigt. Sen sov Lisa här. Och vi avslutade kvällen med film och te.
Söndag: Jag och Lisa kollade på film Made Of Honor. Sen låg vi och schtekte i solen hela dagen och svalkade oss i vattenspridaren. Mihihi jätte trevligt! Nu senare är det snart mat och så ska jag plugga lite. kram

stan och vällingby


bästavänner


Köpte lite stuffs.

lisa bor här

Tjena . Nu ska Lisa bo här i två dagar till, hon sov här inatt också. De är jätte mysigt !
Igår va jag, Lisa och Malou i stan och käkade middag på bratgatan 11. Med andra ord stureplan. De va jätte mysigt, och det var skit god mat! När vi kom hem så träffa vi fredrik och hade massa roligt. Sen drog jag och Lisa till mig och kollade klart på en film, sen satt vi på en ny film och gick o la oss runt 4. Mys på hög nivå!

Idag ska vi åka till stan med Malou och ja ska kolla på skor bland annat. Vi får väl se om de dyker upp nått. Kram

i min ensamhet

Ta fram mobilen

Ta fram din mobil!


1. Vem ringde du senast?
Pappa

2. Vem ringde senast dig?
Lisa babe

3. Vad står det i ditt 5:e mottagna SMS?
DIN GYMNASIELAPP!!!!!

4. Vem skickade 12:e mottagna SMS?
Lisa babe

5.Vad står det i ditt 7:e mottagna SMS?
Du vet allt du :D

6. Har du några utkast?
Nepp

7. Vad är ditt rekord i snake?

Har inte

8. Vad har du för kontakter som börjar på: J;
Jackie, Jacob, Jawad, Jennie, Jennie telenor, Jens, Jesper, Jespoer, Jess, Joakim a, Jobb konsum, Jocke, Johannes, Jonas, Jonas b, Jonathan, Jonny, Julia, Julle.

N;
Nisse, Nosse

T;
Toivola, Tolli, Tomas, Trixie.

M;
Madde Strand, Malin, Mailn anders, Malle älsk, Mami, Marcus, Marie, Martin, Matte, Mia, Mikkis, Mohammed, Mongo, Morfar, Mormor, My.

10. Vad står det på dina påminelser?
Jobba 26/5 16.00 - 21.20

11. Har du privat nummer just nu?
Nope

"you´ll be in my heart"


From yesterday

Hello. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och kollar på lite olika sidor, funderar på att köpa skor vättni. Jag har pratat med Lisa i telefon ganska länge vi la precis på för att hon skulle ta en dusch. Då passa jag på att sätta på hög musik, 30 Seconds To Mars. Grymt bra, synd att mitt ljud e lite rassligt ibland. Jag överlever.
Snart ska jag väl ut och träffa Lisa och Malou, vi har inte riktigt bestämt något än, men jag skulle inte banga på att åka och kolla på skor. Så jag ska väl börja klä på mig något och ja vänta på att mina kära friends är klara. Vi får allt se, men kram sålänge ♥

One step at a time

Hej, jag vet inte va jag ska skriva längre, jag e fett skoltrött och orkar nästan aldrig va inne på datorn plus att ja bara orkar inte, vet inte varför men skolan tar fett mycket tid och allt e stress. Fucked up alltså. Idag va det sån här dansdag i skolan, alla klasser i skolan dansade olika danser, pretty tråkigt faktiskt. Aja nån random pussy verkar roa sig genom att skriva fittiga kommentarer på olika sidor, javet att ja känner den men aja.

Blev klar med min tröja i slöjden idag. Fick mvg, hippie (y) (:



kram

good friday !

hallå mitt i natten. Klockan e inte så mycket typ kvart i 1 och ja e typ dötrött. Idag direkt efter skolan drog jag, Lisa och Malou till skanstull (piercing time!) mihihih äntligen fick ja göra om den. Han som gjorde va as proffsig, sist ja gjorde va hon inte så bra och den blev sne och grejer men han va grym. Efter piercing så gick vi lite i stan jag köpte ett par jeansleggings från bikbok. Jag älskar jeansleggings de e så himla skönt. lovelove Jag har hjärnsläpp och vet inte vad ja ska skriva, drar ju bara ut på det här. Så ja går o sover eller nått roligt, kram.

XOXO ( pallish )

klädbrist

Fick lön idag ! + Barnbidrag 20:e + månadspeng 25:e typ ! = SHOPPPPPA.


en jobbig vecka väntar

Hello. Nu är det måndag, skit tråkigt! Imorn har vi nationella proven i no (?) Hur fan kan man ha nationella i no, de kan ja iaf inte förstå. Suck på den som bestämt de. Anyway min lördag och söndag va pretty lugna.

Lördag: Jag och Lisa vaknade typ 11 tror jag och så käkade vi frukost och tog faktiskt en joggingrunda. Jätte skönt att bara springa av sig lite tycker ja. Sen skulle hon på släkt middag typ. Så kvällen blev hyra två filmer med mamma, Låt den rätte komma in (misstolka inte :p) och Patrik 1,5. Båda va rätt bra faktiskt så de va ju himla trevligt. Haha, men de va typ lördagen.

Söndag: Då va ja tvungen att gå upp halv 9 typ för ja skulle upp och åka till jobbet. suck, bussen gick 10 och ja hann me den! cred till mig. höhö sen på jobbet hände massa roliga grejer och vet ni vad? nu har ja fått mitt anställningsbevis. Woho, oh happy day. Men sen slutade jag iaf 7 och då åkte ja till mormor och morfar och åt middag sen hem och kolla på film. Myyys jätte trevliga två dagar tycker ja allt.

Andrea och Lisa dag

Hello, igår va det fredag ! Fett mys med fredag jue. Malou e borta över helgen så de blev bara jag och Lisa. Men de va ändå kul, man kan jue inte ha tråkigt när man e me Lisa min gud. Vi startade dagen från skolan, vi gick hem till henne för att hämta sovgrejer och sen drog vi ner till åkis och köpte jordgubbar, mörk och ljus choklad och loka smultron. Mums, de skulle bli vårt kvällsmys. Men sen drog vi hem till mig och kollade på The hills och sov lite typ för att orka kolla på hela Twilight, vi brukar somna framför film. Haha.

På kvällen visste inte riktigt va vi skulle göra men vi drog ut iallafall. Och så ringde Danne och så träffa vi han och typ hans kompisar Nosse, jeppe, jacob, simon ah ja minns faktiskt inte va alla hette men de va inte så jätte kul så vi drog hem. Och hemma klockan 11 blev vi, haha då bänkade vi oss framför Twiligt med vårt mums och mumsade ;)
Men ska fixa mig lite kanske kanske kanske ska antingen till olle eller upplands väsby och träffa jonas ! roligt kram

glapp i internet kablarna

hello, ska gå och lägga mig nu men internet har inte velat att bloggen skulle funka förns nu. Så ja vill bara önska er godnatt. sweet dreams ♥

oprationdagsverket

Hallo, idag har ja sovit länge. De va inte skola för att vi skulle ha operationdagsverket. Jag städade hela övervåningen så lite pengar får ja väl att ge till .. ah dit de går. Bra med välgörenhet jue !

Jag är fortfarade typ sjuk, hostar ganska mycket. Inte nice inte nice. Ja vet inte om ja orkar skriva så mycket nu e pretty trött. Men anyway, sitter och kollar på The hills och har ätit glass och lite sånt mys. Ha en fortsatt trevlig kväll typ så skriver ja sen ♥

baby just say yes



jeansleggings - Gina Tricot
Jättegammal liten kofta
vit t-shirt - Gina Tricot
Axelväska NY - Åhlens 599:-

brand och säkerhets kurs

tjabba. Idag är det skit måndag, as segt och as tråkigt. Idag fick ja gå från skolan en timme innan vi slutat för att jag skulle gå på en viktig kurs om typ rån och brand inom jobbet alltså. Så nu vet ja va jag ska göra om någon kommer in och trycker en pistol i huvet på mig och ber mig tömma kassan. Haha vi får jue hoppas att det inte händer men man ska alltid vara på den säkra sidan. De va typ 72 pers på den där utbildnings kursen och hon som höll i den frågade hur många som blivit hotade i affären och typ hälften räckte upp händerna. Woho (y) Vi ber och bönar över att ja inte ska behöva vara me om de än iaf ! dear god.

Jag är typ jätte förkyld, tack Lisa min gud för att du smittade mig =)) mihi . Får inte göra navelpiercing förns ja e frisk annars kan de bli massa infektioner och sånt. Lyckat men iaf lovelovelove. Btw såg ett par as heta skor idag måste hitta var dom e köpta, kram.

söndags ångesten

Nu är det söndag och alla är trötta och det är skola imorn, det sög jue! Jag har rätt tråkigt sitter bara här, funderar på att göra en header på skoj, om den blir fin kanske behålla den vet ej. De får vi se, om exakt 37 dagar är det sommarlov. Jag längtar as hell, nu har iaf det börjat bli grönt och de e ju värsta täcknet på sommar. Så de e bara stå ut typ 4 veckor sen tror ja inte att de är så mycket lektion lektioner, men man vet aldrig. Ja måste fortfarade fixa godkänt i engelska, ja vet inte vart ja kommer in eller inte vi får bara hoppas att de blir en bra skola. Skriver senare ikväll ♥

5 dagar utan dator

Hello,  nu har ja inte haft på datorn på 5 dagar. De e därför ja inte har skrivit, de har vart ganska skönt faktiskt lixom inte stress kolla igenom allting på datorn. De har vart ganska mycket dom här dagarna faktiskt, inget stress men de har hänt roliga grejer osv. De har vart en hel vecka elevernas val i skolan skit skönt, sen har de vart valborg, skit mysigt ! Och sol varje dag. Ja har fått lite färg eftersom ja har solat varje dag, ja e brunare än dom i min familj och patrik haha! Men iaf idag har ja bara vart inne och glott på tv hela dagen. Ganska skönt men känner mig lite äcklig.

Om ja skulle lägga upp alla bilder som ja skulle gjort om ja hade skrivit varje dag nu så skulle de bli rätt många på en gång. Och ja vet inte om de är good, eller om de blir för mkt bilder? Vi får se hur de blir när ja laddat in dom i datorn.
Aja ja måste typ gå till skatteverket tror ja det var. Ska ha intyg på att min farsa e min riktiga farsa annars får ja typ inte göra om min navelpiercing eftersom ja e under 18. knasigt, men men gör om den så snart som möjligt helst i veckan. kram
 


ljusrosa eller vit sten i navelpiercingen? (schteka på malous studsmatta äger)

RSS 2.0