ikväll blir de spelning

Hallå där, ikväll ska jag och Clara dra på en spelning, de ska bli kul om dom e bra vill säga ;) Men de tror ja säkert, vi får se, vi får se. Vi ska iallafall kolla på Surviving The Charade! Rock' n Roll. Hörs efter spelningen me bilder och grejer ! PÖSSS

jävla slöhög !


Hej ! Idag vaknade jag av att pappa ringde mig klockan 3!? Vafan hela jävla dagen e bort slösad på att sova. Visst de e skönt att sova, men wtf ! De finns en gräns. Annars har jag inte gjort ett piss idag, tv, tv och tv. Det suger tvärt. jag vill ut, eller iallafall hitta på något ja e så trött på att ligga här. hjälp !

så sant som de e sagt


helgen är slut

Som vanligt e man über het !

Nu är det är en hel vecka lov att se fram emot ! Yes ! Helgen va kul, lite missförstånd osv men sånt händer även den bäste. Fredagen va det jobb hela kvällen, lördagen spenderades med Clara, Olle, Marcus och August. Olle fyllde år och vi va hemma hos honom. Söndagen blev filmkväll. Mys !

höstlov !

Äntligen, nu är det höstlov! Vad ska man göra då? Det får vi se, just nu är de tv som gäller ! Sooft, igår jobbade jag sent så är sjukt trött.
Det börjar bli galet kallt ute, jag vill inte lägga undan min skinnjacka ! Jag har inget speciellt att berätta, men vi hörs senare pöööss

Såhär såg jag ut igår

Igår körde jag enkelt, tights, svart kort klänning och nitskärp ! Ja älskart . Vad har ni helst på er en lördakväll? Pöss


Helgen blev inte som planerad

Kan man bli snyggare? NOPE ! eller . Min helg var inte riktigt som jag hade tänkt mig men ja hade kul ändå, i fredags sov en killkompis över, i lördags va ja me några puulare och sov hos mallan och i dag (söndag) har det bara vart film dag. Vad händer nästa helg ? ♥

JUSTE hade nästan glömt

Glömde nästan! Pappsen har beställt en iphone till mig. Lucky me!

Nu får vi snart se om den e så bra som alla säger !


dunjackan!

Nu är det verkligen kallt på riktigt! Usch, jag vill ha sommar, sommar, sommar. Jag har plockat fram dunjackan ur garderoben och det känns faktiskt inte så bra om jag ska vara ärlig. Visst finns det posetiva saker med att de e kallt, tex man kan bli värmd av nån mysig kille. Och så ska man lära sig åka skidor i år också, på tiden!

Nu ska ja börja tänka på att hoppa in i duschen och vad jag ska äta, pappsen ska beställa pizza men de tycker ja inte om, så va säger ni kebab eller räksallad?

shit pommes !

Tjao, ja har inte kommit in på bloggen, vet inte varför ? Min dator har vart allmänt cp denna vecka så har inte fått ihop nått inälgg än. Men nu tänkte ja svara på några frågor.

Vad är det bästa du vet? /Cassie

Det bästa jag vet är när jag får lön och har massa pengar så att jag kan shoppa och fika och göra massa saker utan att behöva ringa pappsen o be han sätta in en hundring lite då och då. Tror jag, de va det första jag kom på iallafall.

Varför är du så snygg? / anonym beundrare (Amanda)
Hahahahaha !

varför började du blogga och hur länge har du bloggat? :) /annsofie

Jag började blogga på skoj för att jag hade tråkigt typ, som ni ser va det verkligen inte seriöst någonstans. Det syns ju också på namnet "Minbaba" Men nu tycker ja det är kul att skriva av sig ibland och skriva vad man vill. Och jag har bloggat i lite över ett år.

 

gillar din blogg! :D hur många läsare har du?:) /Elin

Tack så mycket va glad jag blir, jag har inte alls så många läsare, jag får ju mina små uppehåll i bloggen och jag tror det gör så att inte så många fortsätter att läsa, men ca 74 läsare om dagen. Och de går självklart upp och ner !

 

1. Brukar du svara på kommentarer/vara inne på andras bloggar?
2. Vad är ditt bästa klädesplagg? /Felicia

1. Ja jag försöker svara på alla kommentarer i bloggarna som kommenterar. Men jag läser bara det som jag tycker är intressant, jag följer väl 4 bloggar kanske. Det varierar.

2. Mitt bästa klädesplagg.... Jadu just nu tror jag inte att jag har något favorit, jag är galet trött på alla mina kläder! men till festen har ja favoriten en svart ballong klänning. Den finns på bild under kategorin "shopping"

 

hur långt har du gått med en kille? dvs, strula, sex, smekning haha osv :p /erik

alldeles föööör långt !

 

hur många seriösa förhållanden har du haft? :) /♥ sofie

Jag har inte något seriöst förhållande med någon, för att jag har inte direkt hittat rätt person än. En gång i mitt liv har ja upplevt att de kunde bli någonting seriöst men jag sumpade det.


Frågestund

Några som har frågat och nu ska jag ha en frågestund. Den stänger när ja känner för det imorgon.

Fråga vad som helst. Okej att vara anonym.


höstlov

Tjenare, har pluggat som fan och är nöjd som ett as! Jag längtar som fan till höstlovet. Händer det något speciellt på höstlovet ? Jag har inga planer ännu men de e bara säga till jag träffas gärna! Menmen, jag gillar fan inte hösten, kolla på bilden. usch ! Jag föredrar vår och sommar! Lång tid kvar, stå ut !

Fame

Igår firades Lisa hemma hos Lisa. Hon, Elin och Lotta hade lagat galet god middag. Potatissallad, tzatziki och kyckling. Jummie! Efter middagen blev de effterätt och en snabb förflyttning till bussen. Vi överraskade henne med bio och såg Fame. Den va galet bra, vi kom lite sent till filmen PINSAMT! men hon blev glad ändå.

Nu ere bara deppsöndag. Mys me familjen, god middag och sen film tror jag.
Jag gett upp allt annat nu. Pöss

tummen upp åt chai latte

Någon mer än jag som tycker de e typ galet mysigt att sitta ute me en filt på ett café o dricka chai latte? Typ mysigaste som finns!? Nått som också e bästa e ju om man har en awesome kille som gillar att fika. oooh nice alltså. Och juste! fika med clara på lördag innan middag hos Lisa. Love it !


(Juste, frågestund är det nått man ska testa i bloggiisen? Va tycker ni?)


Läckert

Lover boys, e dom inte snygga?


café 60

yo sexy bitch. Idag har de vart lugnt och skönt. Slutade klockan tolv och drog direkt in till stan med Hedwig. Vi satt oss och väntade på Elin på café 60. Sen kom hon o de va nicenice, tiden ba flög iväg sen hade vi suttit där i ca tre timmar. Fan va vi tjocka oss. Och vi som ska gå på diét, guuu va bra vi e !

good or bad?

Telefoner med touch screen är det bra grejer? Funderar på att köpa en men vet inte om de är bra bra?


You wanna be on top?

YO ! de e lördag, mitt comviq kompis har gått ut så kan icke svara på sms. Känns bra i magen de alltså. Insparken i torsdags va inte som förväntat men de va kul kul. Man va ju inte lite trött i skolan dagen efter. Nu sitter ja iallafall hemma och kollar på top model har kommit hem från Malou och duschat osv. Vad händer ikväll? Tror att ja ska träffa clarisen. Will seeee ciaaao♥

RSS 2.0