köpte till mig själv i födelsedagspresent

Hej idag kom mina skor som ja köpte förra veckan. Ja tycker dom är asheta.


Imorgon är det halvdag i skolan slutar efter lunch, då bär det av mot vällingby me Lisa o Malou ska shoppa gärnet, det kommer säkert va jätte varmt och skönt hoppas jag! De kommer bli awesome ! Jag ska full proppa byrån (mer än va den e) med massa sommarkläder! Wish me good luck. Idag har ja för övrigt tillbringat dagen med Lisa och Malou, vi har tagit de lugnt och ja har målat ansiktsmålning på Malou. Hon trodde att ja målade en fjäril men resultatet blev:


<3



aldrig ett steg utan



Alla minnen finns kvar


Andra avenyn

Hejsan, nu sitter ja bänkad framför datorn med daim och te för att kolla på andra avenyn, vet inte varför men e helt enkelt besatt, sen efter de nya avsnitten av the hills om ja hinner. Måste sova tidigt så ja får sova ut ordentligt. Hela nästa vecka i skolan är helt lugn de är elevernas val vecka och alla har bara två lektioner per dag, och man börjar tio över nio varje dag. Ganska nice jue. Men nu blir de andra avenyn, kram ♥

sweet sixteen

Halloj. Igår fyllde jag år. De va nog den bästa födelsedagen hittils. Ja fick skit bra presenter och allt va bara kul o ah. Perfekt! Haha. Jag fick på morgonen när ja vaknade två presenter av Lisa och Malou för dom sov här. Dom kom in och sjöng och spelade gitarr (haha inte seriöst då da) Sen så fick ja paket som ja öppnade, två par t-shirts jätte fina och ett par skor som ja önskat mig. tack ja blev jätte nöjd, älskar er! Sen när ja kom upp till mamma o pappa så fick ja ett kort där de stod "Grattis på 16 års dagen. Du får köpa: 2 par skor och 1 väska Puss och Kram mamma och pappa" Så de har ja ju ännu inte köpt men ska göra när ja hittar nått riktigt fint. Lisa o Malou käkade lunch här och sen drog dom hem för att fixa till sig lite. Sen kom dom tillbaka med ett colage som dom hade gjort, jätte fint! så söta.. Sen så kom mormor också och av henne och morfar fick ja en parfym och sminkborstar, bara saker ja behöver. tack så mycket! Parfymen luktade jätte gott, de va Christina Aguilera Inspire. jummie. Sen så fick ja ett skissblock av min syster som de e tänkt att ja ska rita mina egna design kläder och skor. Önska mig lycka till. och tack syrran de va jätte fint. Ja bjöd på lunch och fika och de va jätte trevligt tyckte ja.

Senare efter middagen som va pizza till alla utom mig som inte gillar pizza, ja käka räksallad. GOTT! Då drog jag Lisa och Malou ut och träffade Pontus, Leo och Jimmy. De va skit trevligt faktiskt, inte så livat men mysigt och trevligt. Så firade dom mig lite och sen så gick vi hem och kollade på film. MysMysMys.

-Tack alla ni som sa grattis och tack för alla presenter. Älskar er ♥♥♥


På morgonen när ja fick presenter av Lisa och Malou.

Skorna ja fick av Lisa och Malou.

Jag Lisa och Malou fullt super snygga. (not) ;D

Colaget ja fick av Lisa och Malou. (stavas colage så?)
Love yah

dagen innan dagen

Hej. Idag har hela dagen varit super bra, fredag, dan innan födelsedag och skitvarmt med sol. Kan de bli bättre? Jag har fått två presenter i förskott. Av Antigon fick ja ett presentkort på H&M 250 kronor, de e meningen att ja ska köpa den gul/vita bikinin som ja velat ha för det. Tack så hemskt mycket ! Sen så blev ja grymt överraskad. Aila hade min nyckel till mitt skåp (hon tar alltid den så ja e lixom van) plus att den hade gått sönder så hon skulle typ försöka laga den. Sen så skulle ja ta tillbaka nyckeln en snabbis för att hämta min mobil i skåpet. När ja går helt normalt till skåpet och låser upp och öppnar får ja värsta chocken. Hela mitt skåp är typ färgglatt. De låg skit mycket godis där inne plus en cola, ja ba " OH MY GOD " sen så låg de små lappar i hela skåpet där de stod olika saker på tex "sweet sixteen" , "Med blommor och med blad, vi firar denna dag hurra för andih idag" , " HAPPY BIRTHDAY" sen " XOXO SHAFTIGIRL" haha så himla söt ! tack så mycket.
Men imorgon är det den stora dagen, då ska ja nog bjuda hem några plus släkt på grill spätt kanske och tårta. De bästa är att vädret ska bli på topp typ 20+ eller nått. Me love April. Snart sommar snart sommar. Ska hjälpa till med maten sen ska ja träffa Lisa och Malou, så vi höres.   ciao


Ni vill verkligen göda mig :o love you alllllll<3

har haft på hjärnan i två dagar

Everybody was kung fu fighting ! Ha !

två dagar

hello. Nu har ja inte skrivit på ett tag igen, inte bra .. igår så jobbade jag kväll, very jobbigt ! ungefär vid 7 då kände ja hur tungt huvet började bli och ja hade varken ätit eller druckit speciellt mycket under dagen. efter en timme i kassan med alla olika koder och allt så blir man fan totalt hjärnskadad, det är skitsvårt att veta allt. Men det flöt väl på under kontroll. Om två dagar fyller ja år, då blir de sweet sixteen. Ja längtar.
Jag har jobbat på som en jävla idiot i engelskan så mamma ska köpa en bal klänning åt mig, thank you! och juste, jag fick GGGGGGGGGG PÅ ENGELSKA NATIONELLA. Ja hoppar upp och ner av glädje, typ haha.

Vet inte har inte så mycket att säga precis men igår hade vi No prov och idag hade vi matte nationella och imorn har vi musik prov. Kommer faila så jävla mycket på musiken men de skiter ja fan i. Gör fortfarande glädje skutt över engelskan. Men ja ska dra nu och träffa Patrik and Olof. Ha en trevlig kväll juh :)♥

090419

Hello. Idag har Lisa och Malou sovit hos mig, trevligt värre. Vi va hos Fredrik igår med lite trevliga människor och hade de trevligt, sen drog vi där ifrån hem till mig och kollade på film. Sen så somnade vi, enkel förklaring på lördagen. Idag så gick dom rätt tidigt, och ja har mest kollat på tv idag, e skit utmattad så man orkar inte göra något typ. Men iaf sen samlade jag ihop mig och städade mitt rum. Duktigt tycker ja fan!

Och man kan inte låta bli att garva åt "knäckebrödsdansen" Haha awesome! på talang2009. De va så jävla kul, för er som missa det, kolla ! lägger upp videon. Pretty fun fan !


Gladiator

Yesbox me want! men hello är dom inte bara för snygga ?!
And ja ska köpa dom på måndag, för de e då ja får pengar tror jag. De är gladiator skor, 11,7 cm hög klack och platån e typ 2-3 cm. De e typ sommarens hetaste trend..... Gladiatorstil, nitar, spännen och hög klack med platå.

Fatta snyggt i sommar till typ en jätte fin klänning, kanske en mörkblå klänning. mmh jag suktar mig själv.


Visst är det fler än jag som dregglar ? :]




lördag

tjabba tjena hallå. vi säger så. Tjena, idag är det lördag. sköööönt, ja har sovit ut idag och även gått och lagt mig relativt tidigt igår. Igår började kvällen hos fredrik, de va trevligt jag studsade studsmatta med Ollie och de va as kul, har tydligen inte gjort de på länge. Haha. Sen så ja gick vi till nått ställe och de va inte så roligt så vi drog hem, (ja, Malou och Lisa) på hemvägen mötte vi Adam och Jonas. Och dom följde mig hem medans Lisa och Malou tog en annan väg. Haha vägen hem va nog en av kvällens höjdpunkter, de va kul vi garvade och snacka massa. Sen kom Viktor, och vi snacka lite sådär sen så gick ja in. De va en väldigt förenkling av kvällen. Orkar inte dra den långa veriationen, men men.

Idag så ska jag träffa Malou, vet inte när exakt hon sa runt 4. Så då blir de väl antagligen då, va vi ska göra har ja ingen aning om och inte hon heller. Vi ska väl sitta på marken och stirra upp i himlen, Haha eller liknande. De blir myselimys, så ja de va väl de. Men lets höras sen.

Ciao ♥

födelsedag in 9 dagar

Hello. Jag har nu jobbat ihop en liten typ önskelista saker som mina friends kan köpa. Eftersom ja inte vill göra dom panka så har ja valt fina men billigare saker.

- Fast ja har fortfarande inte sagt att ni måste köpa det som står här ..



Billiga Berta in the house ♥
Glöm inte min födelsedag 25 April om nio dagar. lovelovelove

this is for you

You tell me you're in love with me, Like you can't take your pretty eyes away from me.
It's not that I don't wanna stay, But everytime you come too close I move away.
I wanna believe in everything that you say.
Cause it sounds so good, But if you really want me, move slow.
There's things about me you just have to know.
I don't wanna be so shy, Everytime that I'm alone I wonder why.
Hope that you will wait for me, You'll see that, you're the only one for me.
Sometimes I run, Sometimes I hide, Sometimes I'm scared of you.
But all I really want is to hold you tight, Treat you right, be with you day and night.
Baby all I need is time, Just hang around and you'll see.
There's no where I'd rather be, If you love me, trust in me. The way that I trust in you

There's things about me, you just have to know...

glöm inte vem du är

Hejsan. Jag har inte glömt att skriva, ja har bara verkligen inte orkat. Det är en jobbig fas i livet just nu. Haha yes låter totalt mobbat men så är de, de känns typ som att man e instängd i ett kolsvart rum och man ser absolut ingenting, och så hör man massa röster som skriker på en olika saker man ska göra. De e sista terminen, typ 7 veckor kvar på måndag eller nått sånt, och de e galet lite. Jag har inte betyg i engelska, vilket ja iaf inte kan förstå för ja pluggar engelska som en jävla idiot. De e bara helt enkelt galet jobbigt. Vare dag efter skolan har ja lixom typ somnat i soffan helt jävla utmattad. Det går väl över snart hoppas jag, kanske när de blir sommarlov. Aja, så ja är kanske lite off då och då. Så ni vet.

Idag har ja vart på BästIVäst i K-fem. Pretty fun. Många va bra, men ja tycker fel människa vann. Laila Bagge (stavning) från idol jurryn var där och lixom bedömde bidragen. Lite kul. Från vår skola va de då tracy och naomi som gick vidare. Men dom vann inte, de va ngn som sjöng "if I were a boy" hon va inte så bra. Men de gör väl inget. Efter det så åkte ja hem och kolla på lejonkungen. Love that movie! fan va man grinar, den e så himla bra!
Ja har förresten klippt mig, inte nöjd. Men ja skiter i de. vem ska ja leka fin för lixom? De e kortare än förut, de e typ 12 cm kortare. lite ovant men de e absolut inte slitet nu, de e skönt!



Håret e typ som till uppklippningen om ni ser var den är. De känns kort för mig eftersom ja alltid haft långt hår. Ja passar inte i de här alltså går ja i toffs så ofta ja kan tills de växt ut. perfa. Men ja går inte m toffs för att ja tror folk bryr sig utan för ja inte ska spy när ja ser mig i spegeln =) pussi♥

cause I'm bad, i'm bad

Hello it's me! Haha ja har inte uppdaterat eller nått på ett tag, pinsamt, nej ja skoja .Men ja har inte haft tid och de har ja inte nu heller såg ja. Måste ju sova, dagarna rinner iväg! De här är ju helgalet, men snabb repetering av veckan.

Jag har; jobbat i tre dagar, tjänat lite pengar lixom, och dom dagarna var ja sjuk (Jätte förkyld) typiskt att bli sjuk när man ska jobba, de är ju lixom redan tillräckligt jobbigt som det är. Jag har också proppat mitt huve fullt med PLU koder. Alltså koder till alla frukter,grönsaker,bröd,godis osv. Alla Alla Alla olika frukter och de har en egen fyrsiffrig kod. Och mitt minne är ju alldeles prima, ellerinte. Har också vart jävligt trött och har sovit väldigt mycket. De har ju vart skönt som fan. Sen så har ja träffat Patrik, Fredrik och Patriks flickvän. Vi har vart i stan för att leta efter balklänningar, och de va über mysigt, och så har de ju vart fett fint väder och supervarmt. Ett plus till gud!
Så har ja också varit på skansen hela långfredan, trevligt, trevligt. Min familj och två andra familjer va där för att de e tradition, haha och vi lyckas nästan alltid få tur med vädret. Yeppie. Sen så har jag iaf sovit över hos Antifjanti =), Då fick ja iaf sova ut en stund och äta massa onödig mat som ja igentligen inte alls behövde. Det gav mig en finne. Lagom till påsken sådär. Haha usch fast den är för övrigt typ borta nu. Tack mirakel kräm!

Och nu orkar ja inte mer men de e påsk afton , eller va det igår eftersom klockan är över tolv. Så typ GladPåsk och sovgott nu. Puss


sicko

Hello. Nu är jag sjuk, hippie. Sjuk på lovet och grejer. Jag har jobbat igår och idag och så ska jag jobba imorn, även fast jag är sjuk, man vill väl ha money. De e ganska jobbigt men ändå lite roligt, man får träffa massa människor lixom.

Igår började jag klockan tio, LYX! Jag åkte till jobbet och jobbade, sen efter så köpte jag en stor latte och gick till västermalmsgallerian och kollade på lite olika saker, där träffade jag på mina lärare som satt och tog en kaffe på ett cafe, Soft! Sen så mötte jag Patrik, Bea och Fredrik. Vi kollade på balklänningar och sånt, och vi prutade till oss en stor påse med vinduvor. De va pretty funny. Han turken sa att vi fick halva priset typ 3,90 hg. Men vi "hade bara" en tjuga sen så sa han att han visste att vi hade mera osv. Han leta tillome i våra fickor. Men sen fick vi iaf massa massa vindruvor som vi åt på. De va mega mysigt faktiskt. Sen så åkte vi hem och träffades igen på kvällen, då va Charlie med också. Då tog vi det lugnt, satt o snacka i en park som ja för övrigt inte kommer på namnet på just nu. Men it doesn't matter. Mysmys.

Idag började jag åtta. Mindre lyx. Jag e ju sjuk också så de e extra jobbigt och de känns som huvet ska sprängas. Så efter jobbet orkade ja inte gå runt i stan. Tur att ja bara jobbar imorn också sen så får ja sova ut. yes! Sen är det bara vänta på lönen som ja får mellan 20 - 25 april. Perfekt som födelsedagspresent till mig själv. mihih.
På fredag är de lååång fredag, och då ska vi nog till skansen dit åker vi varje låååångfredag. De e typ värsta traditionen, vi åker me en annan familj, pretty fun. Om ja inte får gå in i aquariumet så kommer ja skrika ;) Nej men ärligt de e fett coolt, värsta crookodile. Haha nicenice, men nu ska ja duscha och sänka febern lite, pussilutt♥

för kallt för att sola?

Hejsan. Nu har ja precis kommit ur duschen, ska snart troka håret och klä på mig lite kläder för att sedan gå till Malou. Vi ska typ sola om det går, de känns som de e lite för kallt för de men de kanske inte alls är det, vem vet ja har ju inte vart ute än. Lisa har vart och slingat håret är värsta exalterad för att se hur de blev. Säkert jätte fint hunny! Hon ska också komma till Malou och så ska vi göra fruktsallad och ah sola som ja sa.

Igår tänkte ja skriva ett inlägg, men de blev så jävla bedrövligt så ja kunde inte ens lägga upp det. Haha, massa klag av mig osv. Inte bra!  Idag har ja bara bostat tänderna 2 gånger hittils. Igår va det 4 och dagen innan de 5. Jag tror att ja håller på att få hål i en tand så ja försöker lixom dämpa den risken. Idag är det måndag, första lediga vardagen på påsklovet. Min sista dag innan ja börjar jobba imorn, de betyder sova tidigt idag. Ska iaf försöka!
Nu fick ja precis sms av patrik och vi ska kanske träffas ikv för ja ska få träffa hans flickvän Bea, ska bli rooooligt!

Men ja ska börja klä på mig och sånt nu så ja hinner göra allt. PUSS OCH KRAM

hiphop jävlar

jag har en fråga nu till alla er, som går där på staden med brallorna långt ner.
Är det så att ni vill visa arslet för oss?
Ja så är det förståss.
har ni inte råd att köpa er en remm, som ni kan dra runt midian sen?

påsklov

Heej ! Nu är det typ påsklov. Fast ja vet inte om man räknar att de börjar på måndag eller om de börjar lixom från att helgen börjar. Aja doesn't matter. Idag har ja haft det jätte lugnt hemma, bara tagit det lugnt, duchat, gjort ansiktsmask, fotbad, städat o möblerat om och smörjt in hela kroppen i mjukgörande kräm. De har har vart jätte mysigt faktiskt. Ja har även målat om mina naglar svarta igen. Måste fan köpa aciton eller va det heter. Tror ja gör de imorn. Men ikväll ska jag åka till Richard, Andrea, Felix och Axa. (alltså mina pärons kompisar och deras barn och våra gudbarn) Vi ska äta middag där och umgås lixom, tror vi ska grilla ;) Första grillningen i vår ! Nu får vi hoppas på att de inte snöar mer, aldrig mer snö ! Jag fyller år om typ 3 veckor, faktiskt om exakt 3 veckor. 25 April, undra va man ska göra då da. Det är mitt nästa problem. Haha



Annars blev ja nöjd med mitt rum, känns lite annorlunda bara men ja kommer vänja mig rätt fort tror jag. Kul att ändra lite då och då. Ja jag vet inte riktigt va ja ska ta mig till, det är så skönt med lov och det ska spenderas på bästa möjliga sätt. Om de e ngn ja inte träffar ofta ring mig då fan! =)
Gud man e så himla glad solen strålar som den inte har gjort de på tusen år. (haha poetiska lilla jag) Men ärligt de e jätte mys med sol och totalt blå himmel! Kanske borde gå ut och njuta lite ? Gör de ni me, pusso kram ♥

lång natt.

Hej eller gokväll eller va man säger. Klockan är typ snart elva och ja håller på att skriva ett arbete till idrotten om anorexi. Funny. Inte speciellt faktiskt, lite intressant kanske. Jag kommer inte sluta skriva förns ja e klar, vilket kan bli om en kvart, en timme, 4 timmar osv. Jag kommer alltså dö med ett annat ord (: Haha nej inte så men ja kommer bli galet trött. Jag orkar inte, redan nu. Men nu kom min lilla kisse, så söt ! Hon la sig breve mig i min säng, haha she loves me.

Imorn börjar ja kvart över 8. Jobbigt! Men det är fredag och de e ju lugnt och trevligt. Har svenska gramatik prov, de kommer troligen gå åt helvete, men vi börjar på en ny uppgift som ja ska sattsa på så ja får åtminstånde vg. Efter skolan ska ja dra hem till Lisa och klippa hennes syrra. Haha håll tummarna på att jag inte gör fel :) Sen skulle dom typ bjuda på middag och om det blir som planerat så ska vi spendera natten hos Antigon. Vilket ja inte hört så mycket om än men de lär väl snackas om de imorn. Haha ja älskar att sova över m er tjejer. Vi har alltid så kul =P Men ja ska fortsätta skriva tror ja, önska mig lycka till. puss och kram ♥

1 april

Hellu. Ja kom på att de e ju 1 April idag. Haha har någon blivit lurad? Jag har !

Ja halvsov i morse så kommer pappa in i mitt rum.
- Du behöver inte gå till skolan idag, din skola har brunnit ner.
jag vaknar till och sätter mig upp.
- WHAT SKÄMTAR DU ? :D
- haha ah april april.

De va första gången . Sen har de hänt lite annat. typiskt mig att gå på idiotiska grejer, ja har försökt lura jätte många men har inte lyckats en ända gång förns ikväll. Ja kom till min mamma och sa att vår engelska lärare skulle vara borta ett par månader för att hon ramlat i skolan och brytit nacken. Och hon ba " VA !? " Haha så ja lyckades en gång ! mohaha kram

hope and glory

HejHej. Idag har det vart jätte fint väder. Det doftar vår i luften! Jätte härligt, man kan till o me sitta ute i solen på rasterna och då får man värsta vår känslan. Hur mysigt som helst, synd att kvällarna e så kalla ännu. Men det blir varmare och varmare, nu är det nog slut på snön får vi iallafall hoppas.
Idag var det dans, jag va inte med för ja orkade verkligen inte. Har bara sovit ca 3 timmar i natt, gud de e verkligen jobbigt när man inte kan sova, man bara ligger och vrider och vänder på sig men kan verkligen inte somna. Men sen när man väl somnar så känns de som att väckar klockan ringer precis när man väl kommit in i sömnen eller va man ska säga. Men iaf ikväll va ja ute på promenad i kylan med emily. Alltid trevligt att prata av sig och ja ni vet gå lite, de va faktiskt jätte skönt. Och nu sitter ja hemma och dricker te, varför gör ja alltid de? Men juste kom på att ja måste duscha. Haha bäst att ja gör de så ja inte glömmer eller inte orkar. Ha en bra kväll kram ♥


RSS 2.0