Help me

Hey! Har någon av mina vänner sätt denna tröja? Har jag glömt den någonstans eller har någon lånat den? Den är väldigt skön och skulle vilja ha den. Tack!


Chill out

Heheeeeej.

Sitter i soffan, ska tillbaka till skolan imorn har jag bestämt mig för. Sen ska jag jobba efter det. Tror jag klarar av det. Efter det ska jag nog hem till mikaela..

Party


Told yah


Cry a river build a bridge and get over it

Nu har jag gråtit klart. Mikaela har gjort mig glad och så har jag promenerat med Adam och han fick mig på topp. Det är härligt att man har så bra vänner.

Nu vill jag egentligen bara åka till Egypten och stanna där, komma bort från alla bekymmer här i Sverige. Plus att nu för tiden spelar det ju ingen roll vart i världen man bor för Sverige är ju fan inte tryggt längre. Självmordsbombare och skit. Det ända polisen säger är "ingen fara på taket." Vänta bara tills taket rasar ihop....

you're awesome


Ett år sen.


Synd att bilden blev suddig..

(Grattis till min gamla vän som fyller år. För ett år sen var jag där, nu är jag här. Hoppas du får en bra födelsedag)

Walk the line...


I will always remember...

Hey Hoe.. Har vart hemma idag lördag, är lite småsjuk och sjukt nedstämd.
Har precis gråtit floder till en film.. Dear John hette den. Amagash va ja grina då, det är typ omänskligt. Hade jäkligt kul igår btw, va med Mikaela för det mesta.

Nu kan ja inte sova.. Det är jobbigt. (Fett värt inlägg?!) puss!

Soooommmmmmmmmmmmmmmmmmar?


do you feel what i feel?


why is this keep happening to meee?

Känner att jag behöver dessa. Asså 1680:- Helt värda pengar! Beställa!? Dude FUCK YEAH!!
Synd att plånboken skriker åt mig. bitch

Why you killing my soul?

HejoHå. Nu är det 38 dagar kvar tills jag reser till Egypten med Mikaela o co. Härligt härligt... Aja, men jag känner att jag inte är så aktiv här. Glömmer alltid att uppdatera. Helgen har vart bra iallafall. Den har spenderats till stor del med mikaela men har även vart på spelning och sätt Bohemian lifestyle och Ted poley. Skit bra band kan jag säga... Men nu ska jag kolla lite på tv tänkte jag. Ciao

Heheh!

RSS 2.0