When I think about love, I think about you.


Tröttheten börjar ta över. Kom hem för ca 1 timme sen. Har jobbat och sedan mött upp Natta på en fika. Det var skit mysigt, vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Imorgon är jag ledig från jobbet och jag ska njuta sönder. Helt ärligt, drar på mig långklänningen och glider i stan i solen. (Fuck you gud seriöst om du inte gör så att det är sol imorgon. Då kommer jag bränna dig på bål!)
Men jag hade tänkt att jag ska försöka leva för en gångs skull. Känns som jag är värd det fan. Kämpar och kämpar och inget får man för det. Åh, omringad av idioter. Det skulle finnas fler av sånna som jag! (läs: Jag är inte självisk)

OCH VEM FAN SMÄLLER RAKETER DEN HÄR TIDEN PÅ DYGNET UTANFÖR MITT HUS? jävla idioter!

Everything you had said to me was just a lie until you left.


Sleep alone.
Känner att jag har suttit här lite för länge nu. Måste hoppa in i duschen innan big brother börjar. Har haft en awesome kväll med Mikaela. Vi har ätit buffé och haft jätte mysigt. Love you!

En sak jag kom och tänka på "Jag älskar dig och hoppas 2011 blir ett bra år och att vi blir mer än vänner" Jag kan inget mer än att känna att jag bara vill spy.

Gulligull. Nu hinner ja inte skriva mer nu, kör senare.
Alla kan inte vara lika coola som jag men det är helt okej. Jag gillar er ändå! (läs: vissa iallafall)

When i'm with him i'm thinking of you.

I am a loser, I am so lost without you.

Tjena! Jävla skit säger jag bara, är piss trött måste sova till tusen. Ska upp snart, har inte sovit på typ en vecka. HAHA WIHO hoppar av glädje! Nej men seriöst. Allt går åt helvete men det gör inte mig nått. Jag sprider glädje endå, haha (läs: hoppas jag iallafall)

 

Känner för att ställa mig upp i sängen och dansa. bara släppa loss för en gångs skull. Men inte då, först träna sen sova gott. Juste! vad i helskotta ska man ha på sig imorgon? knas i systemet.... Men gud va jag svamlar!?"

 

What ever. I'm good, you're bad. I'm happy, you're sad...     !"#¤%&


One of the hardest moments in life is deciding when to give up and when to try harder.


please fly away from my brain and leave me alone.
Sitter och kollar på Big brother. Mår bra, men inte bäst! Allting dåligt kommer och kommer på varandra. Det tar aldrig slut. Det händer liksom nya saker hela tiden. Vet inte hur jag själv orkar.

Har stängt av.

tell me why does it hurt so bad!

Now you're locked out.
Finns det ett pris för verklig dumhet? Då har jag redan vunnit! Men ingen man får mig att vackla. Det är historia.

-Vem är det du lurar? han är den du tänker på. Du kan bygga murar men vi ser och förstår!

Åh nej!

-Ja, försök gömma. Du kan inte glömma att han är allt för dig!

Helt fel, lägg av! inte jag, inte här!

-Du svimmar snart! Underbart, du är kär!

Sånt trams, lägg av! Inte jag, inte kär! Jag trodde att jag lärt min läxa. Jag vet hur sångerna låter. Jag känner ingenting sådant där nu. En sång inom mig där hjärtat gråter!

-Fortsätt att förneka. Vem du är och vad du känner. Du kan säkert leka, men vi är ju dina vänner! Dags att bli stor nu, vet du vad vi tror nu? Att du har. Du har fel!

Ta't lungt, lägg av!? Inte jag inte här!

-Ge upp och se vad du är, du är kär.

Nej! som jag sa. Inte jag, inte kär!

-En hemlighet... Men vi vet, du är kär!

Ni har fel! Inte jag. NEJ!

-Inte hon? Nej...

Inget spel, inte jag.... Nej!

-Var ärlig då och förstå Du är kär!

Vem drömmer då? Inte jag...Jag är....... kär..!

I'll never go back!

Everything that you had said to me was just a lie.
Blandade känslor dödar min kropp. Jag har inte ett ord i käften eller huvet, vafan(?) att dela med mig av idag. Gud är inte med mig längre, ibland är han/hon fett skysst och grejer men nu blir jag bara irriterad. Okej det är väl inte guds fel de kan jag inte säga. Det är mitt fel, fröken otur i kärlek har talat. Tack och hej leverfläck.

He kissed my lips, I taste your mouth.

I don't know why he's with me, I only brought him trouble since the day he met me. If I was him, by now I would have left me. I would have walked away.


Are you sure or are you broken?

Sitter här i mitt rum, kom precis hem. Har shoppat i stan drog hem ett par nya skor och en klänning. Fan ja som inte skulle köpa skor den här månaden. Attans! (läs: Inte alls ledsen över det, låtsas bara) Skit samma dudes. Taggad på livet? Min helg består utav jobb jobb och åter jobb. Skönt ändå med pengar ju!

NU ska ja läsa Elle och sen spela spel. TUUUNG JA E! Har fan gjort tusen-bubblor. Kungligt!
37

I'm so happy, I'm so glad that i've got you!


You're my sunshine on a rainy day!


SHULULULU!

Kom hem för en stund sen, skolan gick fett bra idag. Sen va jag i stan med Aiden och Cynthia. Solen lyser över vårat gråa Sverige och det känns bra. Nu är det bra. Våren är påväg och alla klär sig tunnare och tunnare och glädjen går inte att beskriva. Piss vintern kan dra åt helvete. See yah don't wanna be yah till snön asså.

NU ska ja fan bädda om min säng, byta lakan och allt. Sen städa mitt rum och sen käka nått. FYFAN VA JAG ÄR KUNGLIG IBLAND. LOVE ME!

(Ska överraska Aiden också genom att noppa ögonbrynen Ha-Ha) TUNG!

Standard.

Inget snack om saken. FAVORIT VIDEO! TUUUUNG!


You killed my heart just to see if, I will rise Above your anger and above your lies.


-

Inget tvek!

You're so ulgy when you cry!


Don't tell me you're sorry, cause you're not.
Jag hatar att saknar folk, det är det plågsammaste som finns fan. Jag var bara tvungen att säga det. Det jobbiga är att det inte går en dag utan att ja saknar allt med dig. Att vara din vän, inget mer än det. Bara vänner.

Jag vill fylla år nu. Lite jobbigt här nere i hålet som jag sitter i (läs: Det typ ekar här nere helt seriöst "Hallåå!?") GUD VAD JAG INTE HAR NÅTT ATT SÄGA! bara lallar runt lite hära. Dålig stil! Nej men dudes. Imorgon är det skrädderi hela dagen. KUL not.

Jag har fått fett ont i min tå-jävel igen. What to do? Cut cut? PooZz
I'll be fine, I swear!
44.

Can you give me a ride?


They see me rollin'
Heyheyhey. Ligger i min säng nu. Jag behöver muntras upp lite så jag ska kolla på skins och göra en ny kategori med roliga youtube klipp. Det kommer bli awesome dudes.

Imorgon är det plugg igen, vet inte om man ska skratta eller gråta? Man får väl helt enkelt göra som man känner för själv. Bra deal. Nu ska jag softa på ett skins avsnitt innan jag snoozar.
47

"-Kom till Nice"


Nice Bar - Egypten - Hurghada - Red Sea
Asså ja vet inte ens va ja ska skriva. För det första.... Det är lördag och ja sitter i sängen och softar galet. SEGT. För det andra så vill jag tillbaka till paradise.

Jag fyller år om 49 dagar - 25 April. Don't forget.

Take me under.

Sitter spikad framför tvn och ska titta på Avatar. Ja va jävligt skeptisk till den filmen från början, men ja e en sån här tönt som älskar fina landskap och det är precis vad som finns i den filmen. Fina jävla bilder och sånt. As soft!

Igår va jag hos Kija vi drog till Skäriz för o hitta ett rosa diskställ men det fanns ju såklart inte.
Senare träffade ja upp Hedwig och vi fikade ett bra tag. Jätte mysigt vill jag lova.
Efter det va det häng me brudarna bara.

-

Funderar på att klippa mig lite kortare, mindfuck!


Don't you know love is stronger than jesus? Don't you know love can kill everyone?!


I will follow you into the dark
Uppmärksamhets kåta jävlar är fan det värsta som finns. Så fort dom inte får uppmärksamhet ska dom börja fjäska eller låtsas att dom har ont. Man ba wtf dudes?

Igår va jag med Mikaela och Kija och ja vet inte vad men vi var väl deprimerade alla 3 och Kija hade köpt svart nagellack så vi alla tre pepprade med det på naglarna.

Nu sitter ja hemma och gör ingenting, skit segt med lov ju.
Come back!

RSS 2.0