Slow down the time.


Dance if you can.

Hallöj!
Ligger äntligen i min säng efter jobb och ett hårt styrketräningspass. skönt! Åt middag (mandariner) framför pretty little liars. Börjar helt klart fastna för den serien. Imorgon ska jag träffa Anna, det kommer bli awesome!
OCH jag har fixat tid hos en frisör så jag ska fixa håret den 15 dec. Stabilt. Hejdå.


Heart friends.


För att lyckas måste man också misslyckas ibland.. Jag lyckas. "everyone makes misstakes. Let me make mine"

Tja. Ligger i sängen ska snart sova. Idag har jag fortsatt med detox, är inne på min 5te dag tror jag. Lördag - onsdag? Aja där emellan iallafall.
Har vart ute och sprungit innan frukosten idag också. As skönt! Sen åkte jag till jobbet osv.
Spelade piano idag för ovanlighetens skull. Har lärt mig swedish house maffia - one, flightless bird(?) och massa Disneylåtar m.m..

Men nu ska jag lägga ner och sova tror jag. Hejdå.


Tänk alla famnar jag lämnat för dig. Jag trodde faktiskt att du väntade på mig. "life is harder...."

Nu sisådär 8 på morgonen bestämde jag mig för att rensa kroppen och börja detoxa. Känner att nått i min kropp inte stämmer. Bra val Andrea, bra val! (uppmuntrar mig själv)

Har klippt av mig håret också.


Jag vill kunna säga "jag älskar dig" igen.

Skönt med fredag. Idag ska jag träffa gamla godingar och sen ta det lungt, imorgon blir det jobb.


Solen skiner, jag är inte trött och jag både skrattar och hoppas. "i'm back on track!"

Dags att sova, får inte vända på dygnet nu..

Jag försvinner in i dimman. "I feel like a drop in the ocean, alone"

Jag har hört att skolan inte passar för alla men vissa kämpar ändå. Jag mår dåligt av skolan, jag vaknar varje morgon med antingen ångest över att gå dit eller ångest över att jag har försovit mig. Jag tycker inte att det ska vara så... Jag vill må bra, jag vill vakna på morgonen och känna "idag är jag ledig från jobbet, jag kan åka och träna. Kanske städa eller gå en promenad, eller åka till stan. Bara vara" eller "idag börjar jag jobba sent då hinner jag göra det jag vill" eller "okej jag börjar tidigt idag men då hinner ja åka hem efter jobbet och laga middag till min familj, som jag för övrigt nästan aldrig gör någonting för" eller "åh, idag kan ja gå ut med mina vänner för jag är ledig imorgon"

Men det går inte för jag känner att jag är fast i att jag måste klara skolan (men det gör jag ändå inte) och jag måste jobba sent och sova lite vilket relaterar till att jag försover mig. Jag vill inte sluta jobba heller för det är i princip det som håller igång mig. Jag mår bra av att vara på jobbet med människor jag tycker om och jag gillar att tjäna pengar (precis som vilken människa som helst)

Varje dag vill jag skita i skolan för min egen skull, för att jag ska må bra. Men jag tänker bara på folk i min omgivning. Vad ska dom tycka om mig? Kommer alla säga "men varför Andrea?"
Jag vill inte att mina föräldrar ska bli besvikna och tycka att jag är dålig och misslyckad. Jag vill helt enkelt att folk ska säga "om det känns bra för dig så är det rätt val! En dag kanske du vill plugga i framtiden när du vet vad du vill jobba med och det är okej"
Jag vill göra min familj stolt över vem jag är, och just nu känns det inte som jag kan det. Jag vill kunna träffa mina vänner utan att vara deppig, jag vill kunna göra dom glada! Vad ska jag göra? Jag sitter fast, kan någon hjälpa mig?


Även fast man vill så kan man inte skydda alla från allt "I'll do what it takes"

Nu är klockan alldeles för mycket, tänkte gå upp runt 08.00 imorgon och inte vakna kl 15.00 som idag. Fail.. Men jag har inte sovit mycket under lovet plus att jag har jobbat mycket. Vilket jag vill göra istället för att gå i skolan. (tror jag) i'm not sure.. Mår inte bra av att vela där emellan... Men men.. Jag hittade en jacka tillslut och igår kom jag hem till en ny garderob som mamma hade fixat ihop. Världsbäst! Tack för det!!! Nu måste jag nästan sova så jag orkar gå upp. Juste jag beställde hem en iPhone 4s igår. Hoppas de blir bra... Hejdå


Hur ska jag leva utan att gå sönder? Ge mig ett svar. "I'm livin' on the edge"


Bara du kommer ihåg det. "they say -you're waisting your time cause he will never come home"

Så sitter man på tunnelbanan påväg hem, har spenderat kvällen med Emily på Nsee bar sedan daam och slutat på lionbar. Därifrån fick vi skjuts till donken av vakten och sedan skjuts vidare till brommaplan. Sen blev det tunnelbana. Tråkigt inlägg känner jag, nu vill jag åka hem bara. Hejdå


Ständig ångest "make me feel good"

Sitter nu i bilen med mamma på jakt efter en jacka. Det är omöjligt, vi är nu påväg till centrum nummer 3 (läs: sista utvägen... Vällingby)
Ikväll ska jag dricka vin tänkte jag, vet inte om det blir med sällskapet som jag hade hoppats på men vi får se helt enkelt.
Btw så har det varit lov nu och det har varit helt ok faktiskt. Saknar inte skolan om man säger så... Men nu ska jag fortsätta jaga jackan. See yah soon


RSS 2.0