Idag blev jag mycket starkare men samtidigt lite svagare. "I can't take this anymore"

Det var så mycket lättare att vara blondin. Känns det som iallafall...
*Hoppas att jag har fel 


Även fast jag vet att jag borde så kan jag inte släppa dig. "i'ts something special"

Hur ska jag kunna glömma dig när du alltid är så nära men ändå så långt bort. Jag har slutat hoppats men mina vänner fortsätter intala mig att en dag kommer vi ses igen.
-Det kändes så rätt.


Blickar gör mig bara mer rädd. Syns det när man har blivit dumpad?


Låtsas att jag är självständig. "I need you"




I'm behind the mask.

Idag har jag mått sådär hela dagen. Hade bakis skakningar imorse när jag gick upp, det var helt sjukt! Sov hos Max med en drös andra trevliga människor.
Vi var ute på kvällen på Entourage. Det var bättre än sist jag var där. Nu fick vi bra platser och två flarror rosé till bordet...


Modest Mouse


Här står jag på egna ben, "don't stop me now"


the sky is falling down


Hope.

Älskar bilden!

Vad gör jag? Ja ska kolla på film vettni.. Vet inte vad jag ska skriva, vet inte vad jag har gjort som vanligt. *gör ett försök till en sammanfattning* 
I söndags var jag ute med Johanna, Johannes, Simon och Felix. Började med "Vi ska bara ta ett glas vin efter jobbet" Sen kom jägern... Där slutar den historian.
Måndagen gick åt att slagga på soffan tror jag, och sedan träffa bästa Adam och kolla på Harry Potter hemma hos honom. SKÖN dag!
Tisdagen gick åt att shoppa lite med Kija, sedan träffa Diego på en kaffe och massa prat. Sedan följde han med till klipporna i Gröndal och där var massa folk som vi hängde med.
Onsdagen blev det segt häng hos Kija med "muskel Jerry" coolt. Sedan jobb på det. Sen bar det av till Johannes i Älta. Där blev det grillat och vinvinvin. Kalas.

Nu är jag här hemma i min säng. Wiie. Träffade Anna idag också och köpte gymkort och nya hörlurar. Awesome.


Du har fastnat i mitt hjärta, igen.


Jag skall upp 6 imorgon, jippie. Jag har fått lön, jippie. Jag ska förhoppningsvis träffa Diego, jippie. Jag har smått ångest över vilken hårfärg jag skall ha #lose
Funderar på slingor, men vet inte om det blir bra. sen ibland älskar jag brunt sen går det över till ljust. Usch vilket icke problem egentligen.

Aaa juste, MÅSTE köpa ett lipsyl innan mina läppar ramlar av!!!
Nej f-it. Nu ska jag sleepa.

money maker


Imorgon börjar jobbet igen. 08.00 ska jag vara på plats. Oskönt...
Det är tisdag och på fredag får jag lön då blir det gymkort! Är astaggad, ska börja träna med Anna. Det kommer bli awesome.

Igår var jag med Anna, vi drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. Världens finaste tjej det där! Ska kanske till henne ikväll också efter hon kommer hem från gymmet. Mysi!

(Jag vill ha nya kläder också. tusen nya kläder. tusen ny kropp och massa pengar)

You are my heaven!


Vet ni hur mycket en sån här kostar? FÖR mycket helt enkelt.
Nu måste ja ringa vårdcentralen, skål.

Det är första gången för oss båda baby, du undrar hur du kommer låta baby. Här kommer svaret på din fråga baby....


Ögon inflamationen här. Tja!
Mitt öga är helt rött och rinner som niagarafallet eller liknande. Då kan man alltså inte gå ut idag, min sista lediga lördag. Fuck me. Jag vill göra någonting! Men men, livet går vidare.
Har typ inget att säga, har skrivit det här inlägget i typ en halvtimme nu....

Never go back!

Här kommer ett snabbt inlägg.
Kollat på typ 6 filmer idag om inte mer. Har varit helt okontaktbar och slö. Det är skönt att få vara på semestern också. (Den är ju ändå slut snart..) Vill ha pengar så jag kan göra nått kul men icke. Nu ska man plågas. Gud gillar inte mig det har vi märkt nu.

Bla bla bla.. Har suttit o pratat med John och kommit fram till att vi ska ju faktiskt hälsa på den 17:de i göteborg och då kanske jag ska få köpa hans dj mixer set. Woho! Och typ 16 000 kr billigare än normal pris.
Ett litet ljus tändes inom mig, wooop wooop


Can you hear me?


Skönt-grönt-ljuse. Nej men nu tänkte jag faktiskt knalla och sova, försöker skaka liv i mina nära och kära som va på peace&love och det är fanemej inte lätt. Sov och ät sen är det bara att köra igen vettni.

Nu ska jag sluta mixtra för idag, see yah don't wanna be yah.

Om jag låtsas att jag bryr mig...

Nu är jag hemma efter en fartfylld måndag och en slapp tisdag.
I måndags började det med att jag träffade Linnea, åkte hem till henne i upplands väsby och checkade in hennes egen bostad. (Krigaren har ett radhus, ingen lägenhet. L-Y-X)
Vi hängde iallafall hos henne ett tag sen drog vi till stan för att se Alice Cooper men det var helt sjukt mycket folk så vi drog och käkade buffe. hehe, sushi och asiatisk buffe.

Sedan mötte jag upp Mikaela, Kija, Natta, Hanne och Martin och drog till (Nivå-sunk-22). Hade as kul, sedan vidare till ojojoj. Hade roligare! Levde livet och dansade.

Resten behöver vi inte gå in på. (En sak bara, Mikaela är bäst!) skål!


Sömnlösa nätter.

Tja, sitter och mixar lite... typ "tränar" eller "övar" haha!
Har kollat på 3 filmer ikväll, ätit och mixat. Förstår inte att jag fastnat så mycket för det helt plötsligt.. Grejen är det att det är skit kul, kan sitta i flera timmar, men jag förstår inte själv hur jag orkar... Jag sov inte allt för mycket inatt. Va på Laroy vid sture p med Adam och gänget. Splittrades sedan med dom och hittade andra 92dudes från grundskolan. Så jag hakade på dom hem och sov i en varm soffa...

Imorgon ska jag träffa Linnea, det ska bli as kul eftersom det var cp länge sen jag träffade henne! (Jag liksom saknar måndag) Intärn grej... hehe! Nu ska jag sova inom kort! skål!

Here today, gone tomorrow.


Hittat två sköna program hittils. Detta är ett av dom bästa. Nu ska jag bara köpa en Hercules Dj console sen är det bara att köra. Ha ha sen gäller det att lära sig hela skiten också, men eftersom pappsen är gamal dj så ska det nog inte vara för svårt. (hoppas jag)
Tänkte också skaffa en ny kategori som heter "jag tänkte" Så ska ja skriva korta kommentarer om skit saker.. (Jag brukar inte tänka så ofta iofs) Skål.

I väntan på mat.






RSS 2.0