Att förlåta är frihet

It doesn't matter what people say
Believe in yourself
And you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart


Jag har gått runt och undrat men samtidigt vetat exakt vad som har hänt. Och nu efter 1års undran har det äntligen blivit bekräftat att jag hade rätt. Det var precis som jag trodde men nu vet jag det säkert.


Nu är jag glad.

 

Idag fikade jag med Hedwig. Det var cirkus 1år sen vi träffades senast. Jag vet inte hur ja ska förklara men det är en otrolig lättnad över att vi pratar med varandra igen. Det ända jag kan säga att jag är är otroligt fascinerad över hur en människa kan vara så stark. Tack!


\Vi satt i samma båt men rodde åt olika håll\


I'll be fine...

Detta känns både som en bra och en dålig början på detta lov. I torsdags va jag och Mikaela på spelning och såg Hollywood make believe. Det va ju inte toppen ljud men dom va väl liksom bra som alltid? Sen i fredags jobbade jag hela dagen och samma idag. Helt okej liksom. OCH ny fucking iphone igen!

Det dåliga är att det är lördag och ja har vart inne hela jävla kvällen. Tyyypiskt! Men vad händer i svängarna? Ni tuggar på som vanligt?

Hittade en gammal video från när jag satt och fikade när det kommer en grupp människor som gick i snigelfart och gjorde konstiga rörelser. Haha kul, kommer du ihåg det?
Do you remember me?

See the world!


Where are you now?
Åh va irriterad ja blev när jag satt på bussen. Såg en reklam i en busskur på "taco-hamburgebröd" Alltså hamburgebröd som smakar tacos. Om man vill äta hamburgare ska det smaka hamburgare och om man vill äta tacos så smakar de tacos. Man kan ju inte blanda? Haha.

Så mycket starkare.

In your arms

My hands are shaking...
Du är borta jag är kvar. Står på samma plats som alltid, hehe.. (läs: Skulle göra det till nått seriöst där ibörjan men failade direkt) Kom precis hem från Mixen. Nu sitter jag och kollar lite lägenheter. De e svårt som fan men de går framåt kan ja säga.

Har inte mycket att säga. Imorgon börjar ja 11.10 och slutar 13.35 Helt okej soft. Sen på torsdag ska vi på studiebesök och på fredag är det studiedag SEN MINA DAMER OCH HERRAR. lov... Helt total soft!

Okey Andrea shape up!



I know that I can do this!
Det är fan dags asså att ta sig i kragen och köra hård träning igen. Shit om man säger såhär. Jag är inte i form längre och det lider jag för. Inte för att nån annan kanske märker skillnad. Men JAG märker shit. Ja ska inte ens nämna siffror jag har gått upp i vinter. V-idrigt. Nej fan skärpning nu fisen. Det här klarar jag!! Don't stop believe

Type your name --> here....


People, speak out!
Jag skulle komma på ett bra ord att inleda detta med men det enda jag kom på va stjärt. Och det känns ju inte för bra om man säger så...
Sitter och kollar på gamla bilder och det känns underligt. Nu kan ja fan inte bestämma mig om jag vill fortsätta vara brunett eller om ja ska pröva att vara blond igen? Beslutsångest, depression och fågelskit överallt. Usch.

Jag pratade precis med Ali den coolaste killen i skolan (Läs: inte så cool egentligen...) och han e typ lika förvirrad som jag över sitt hår, vad ska han göra? vad ska jag göra? De E KnAs! Hoppas det går bra hos frisören gubben!

Nu kan ja fan inte sitta här som en idiot, måste dricka kaffe. Pok..erface...

Tonight we make our dreams come true


Att förlåta är frihet.
Idag började vi fan 13.50 och slutade 15.00. De va ju faktiskt bara as soft. Chillade med fina Cynthia igår och idag i stan. Aiden hakade även på.

Jag måste ju bara dela med mig av mitt friska humör och min saknad efter så mycket saker. NOT. Det får bli min hemlighet dudes. You're my superman. Don't leave me hanging!

(Grattis papps<3)

I'm nobody without you


Tjo. Kom typ i princip precis hem från Kija. Har ätit värsta frullen. Vi drog ner till Konsum och köpte baguetter, tomat, mozarella, avokado och shit. Oj oj va jag e mätt.
Förresten asså igår va det ju typ tusen minus? Vad hände liksom, jag höll på att dö utan överdrift.

Igår ritade vi Hasses zoo. Fyfan va coolt.

I don't have friends


If you think i'm strong, you're totaly wrong.


köpte lite saker igår. 3 tröjor också. Och lite små skit. Alla är typ skit tråkiga ikväll. Vet inte vad jag ska göra. Alla är sjuka eller ska ut på krogen. Det är då man tänker KUL LIV.

TJOLLAHOPP I LINGONSKOGEN!

When I get home, you're so dead.


Now i'm free..
Kom precis hem, har spenderat kvällen hos Simon.  Det var jätte trevligt. Har saknat att umgås med honom som fan. Sen skulle han sova här men de gick snett tyvärr. Men sånt är livet mina vänner, go hard or go home. (Läs: min lärdom från mig till er)

Nu är de fan sleep-time. Ajde (som vi säger i orten)

I'm breathing.. Are you breathing too?


Varför är bara din dörr låst med bom och kjedior?
Ska hoppa in i duschen strax och sen glida vidare till Aiden. Nått måste göras. Tristheten sprider sig i hela kroppen. Kan inte va inne länge till. Kroppen kryper ur skinnet.

I wanna write his name in the sky

I feel so, much better, Now that you're gone forever. I tell myself that I don't miss you at all. I'm not lying, denying that I feel so much better, Now that you're gone forever.

----
Dead and gone...

Make that change

I Hate how much I Love you.
Flera gånger har mitt hjärta bankat av rädsla. Rädslan att allt ska komma tillbaka. Att någon ska släppa bomben och att man måste börja om på nytt igen, från toppen till botten och därifrån bygga sig upp igen. Men just nu gör det inte det p.g.a mina fina vänner och bästa vänner. Jag kan va dålig på att visa uppskattning, men ni är dom bästa som finns. Fucking love you reetaardeed-people.

Ni som känner att ni borde ta åt er ska göra det, ni andra... PISS OFF!

Walk on the water or drown


It's fucking hell. 666
Fick försäkringsbrevet precis och mina 3000kr i kontanter som jag hade i min plånbok när den blev stulen får jag inte tillbaka. Det enda jag får är 2452kr för mobilen. Och den kostade ca 7000 som ny. Fett värt. Fett ovärt. Nej fyfan nu går jag under. Hur ska jag ha råd att köpa en ny Iphone på den summan? Jag är fan inte gjord av pengar jävla idioter. även fast ni har välbetalda jobb borde ni veta att folk inte skiter pengar. Suck.

I've got the magic in me

Feels like the first time.
Sitter i soffan och pratar med Mikaela, jag är sjukt uttråkad. Jag vill ha min Iphone och jag vill leva livet. Bara för det så ska jag käka en mars. Känner mig trög som fan. Sitter och kollar på skins och längtar till sommar värmen, när kommer den? Det är minst tusen minus ute nu. Fucking hate it mate.

Imorgon fredag kanske ja ska träffa Simon. Will see. Hejdå

Harder than you know


Sprid lite sol på våran gråa planet.
Jag ligger hemma och är sjuk. Tristess! Jag känner att jag håller på att bli frisk och tänkte precis skriva att jag går till skolan imorgon, men då är det studiedag. Damn... I will follow you into the dark, please help me out.
Det är dags... Jag måste gå till affären. Ha det gött gott folk. *svamlar*

Lost in space


We're living in a psyko world.
Idag har jag vart hemma p.g.a. sjukdom. Imorgon måste jag visa mig på skrädderin annars blir det dåligt. Usch! Fick precis ett chokerande och väldigt fint mail på facebook. You make me feel good.

Sleeping Sickness


Jag är sjuk. Men om 5 minuter måste jag duscha för att åka och jobba. Det skulle ju vara as soft och bara fortsätta ligga och kolla på serier hela dagen. Men nejnej... Slutar halv 10 dessutom. OH SNAP!

Imorgon tror jag att jag måste gå till skolan. Hur ska det här gå? Det går för fort. Jag fyller dessutom år snart. Pepp!

From Yesterday


(Simon ritade en katt)
Heheeeej! Som ja sa igår så va jag på spelning med Simon och Andreas. De va kul.. har saknat mina g-rabbar. Sen hemma skypade jag med Simon och somnade i kameran. Fail-bruden.

I like the way you smile.


Tjo. Kom nyss hem. Ska på spelning ikväll me Simon. Det ska bli fett!

You're the only



Godkväll.
Sitter nu i soffan och tittar på Wallander. Har kollat på filmer och serier hela dagen. Helt trött på livet. Orkar inte med skola imorgon. Helgerna går för fort. Man hinner knappt med.

Snart är det som tur sportlov. Vad är det nu? 13 feb... Imorgon är det alla hjärtans dag och den 24 feb har vi lov. Då kanske jag jag Mikaela åker ner till Göteborg för att hälsa på våra fina gbg-grabbar. Det skulle ju vara as kul faktiskt. Och imorgon får vi se om mina planer går igenom eller om man ska hitta på nått helt annat. Ha det fint. Poz

Don't cry

Jag börjar bli smått irriterad på att jag inte får svar från försäkringsbolaget. Min iphone och alla mina cash. Kan inte ha en sony ericsson. Det går inte. Måste fixas asap (läs: As soon as possible)

I helgen har det hänt en del saker. Firade Mikaela i fredags. Hon fyllde 18 igår (lördag). I fredags så bet jag av min tand. Ont som fan gjorde det. Igår lagade jag det men min tunga är helt svullen och helt konstig. Jag jobbade igår. Det var jobbigt men helt okej. Sen kom Titti, Lollo och Jonas över på middag och senare så hämtade vi Jessica och spel till wii. Vi spelade det typ hela natten sen skjutsade lollo hem alla. STACKARN.

See yah, don't wanna be yah!

It started out as a feeling


Hej på er. Har precis tittat ett till avsnitt av skins. totaly awesome! Och ja har laddat ner vampires så det ska jag också kolla på. Fett med degar dag idag. bara ligga och kolla serier med kizzen softa med en kofta! Ska adda lite filmer också. Jag är gangster.

Imorgon är det måndag och alla hjärtans dag. Vissa tycker det är något fint, andra hatar det (läs: mest för att dom spenderar dagen själva) Men anyway. Jag tycker att det är överskattat men endå nått fint. Dudes man måste inte fira det med en g-rabb? Dom e oftast reeetards endå. Man kan va med en fin vän eller la familia. In your face. Bye

Stockholm står still!



Hej Hej.. Sitter här i soffan och kommer ej till skolan. Skönt men endå oskönt. Man missar ju så mycket med skrädderin. Det är dåligt. fast nu får ja massa tid till att fixa mig tills ikväll. BRA BRA!

Det är typ storm ute, det är kaos. Alla bussar i hela stockholm är inställda, tvärbanan e inställd, vissa delar av tunnelbanan är inställd och alla taxibilar har kaos. Lite snö gör att stockholm går under. Ja menar det va ju inte med en chock snön kom? Man visste ju om man följer väderprognosen att det skulle bli mer än 2dm snö. Lol.

Oh baby it's a wild world

Tja. Sitter och tittar på skins själv. Inte som planerat.. Men men, saker och ting blir mer eller mindre aldrig som planerat längre.. Jag är fett glad, men samtidigt så himla ledsen. Varför jag skriver det här det är en fråga som jag inte kan svara på. Jag kan inte svara på mycket just nu. Jag vet inte varför jag har ett sad face på mig. Vad kan man säga kärlek gör fett ont. De e därför man ska låta bli. AWESOME!

 

Lyssna på Sid. Kolla på finaste avslutet på en säsong. SKINS!


I will always love you...

Hej Hopp.. Vad gör jag? Jo jag har precis ätit middag. Jobbade sent idag, då blir det sent serrni.
Idag har jag vart i skolan (inga lektioner) soft! sen åkte jag till jobbet. Tråkig information. Imorgon där i mot ska jag träffa Lisa och jag tror även att Malou ska haka på. Det ska bli trevligt! Jag ska även träffa Christoffer tror jag? Man vet aldrig... Så spikad dag imorgon. OCH på fredag har Mikaela sin fiesta. Awesome dudes!
Nu ska jag strax sova, ska bara spela lite Cupcake corner OCH skypea(?). Simma lugnt!
(Fick en choklad, den på bilden. Lol)

I'm on skype!


Hej, dudes wtf? Jag har skaffat Skype. Jag vet knappt hur det funkar men jag kan prata med John där igenom. Coolt! Pappsen håller på att leta upp en webbkamera nu också så han kan se mig också. Just nu är det bara ja som ser honom. Asså jag är typ exalterad? Tycker de här va as coolt! Värsta 2011! WOOHO!!

 

Bloggen stängs ner ikväll klockan 24.00 så detta blir sista inlägget innan kvällen. Men sov så gott. Jag kommer antagligen sitta uppe och snacka på skype hela natten. Hihi! See yah, don't wanna be yah

Let it die

Jag känner mig sjuk. Illa, jag som har massor med planer. Jag har iallafall fixat allt som är viktigt (läs: Mikaelas födelsedagspresent) Det gör att jag mår bra, när jag inte säckar ihop och skiter i att göra saker utan att ta tag i det och verkligen göra det. Typ. Det där lät säkert jätte konstigt.

Men iallafall. Mår pezzz. Tror att jag har feber eller nått.

Den där stjärnan/Solen ska bli nästa tatuering. Taggad till tusen!

Dagens låt: Let it die - Three Days Grace


I just don't care about you anymore


Yo! Softar i min säng, så jävla nice! Gick upp tusen tidigt i morse. Shit, snäll jag är som följer med min kompis till doktorn asså. Poäng till mig! Idag har det varit helt okej i skolan. Har inte alls mycket att säga.
På onsdag är jag ledig från skolan, då ska jag till nacka och fota lite. KUL!

Nått jag kan berätta för er är att jag hatar när folk säger "Jag hör av mig imorgon" eller "Jag ringer dig senare" och sen inte hör av sig. Det är det värsta som finns. Så jävla respektlöst. Men dudes. Inga sura miner. Glad tjej! (OR?) Poz!

When you smile, The whole world stops and stares for awhile.


Even if the sky is falling down


Tja, nu är det söndag, alltså måndag imorgon. Ännu en kul vecka att se fram emot. Eller? Helgen var bra iallfall. I fredags var jag på spelning och såg Hollywood make believe (Läs: Dom har blivit grymma!), Destine, We are the ocean och You Ate My Dog. Så jävla awesome.
Igår var jag på 18års party. Det va jätte kul faktiskt.

Men nu är jag förjävligt trött på killar. Dom tror att man ska sitta och vänta, hallå? Vadå vänta pffff. Va tror dom att det är? En klinik med kö-system? Stjärtar!

Nu tänkte jag kolla in fortsättningen av Wallander. Måste även sova tidigt för jag ska vara i stan klockan 8 imorgon bitti. Ska föja med Cynthia till gynekologen. Peace.

RSS 2.0