Don't give up

This is goood!

Jag sitter och färgar håret. Det är bra för att va mig, jag har blivit avskräckt av att färga håret från senast och jag känner att ja e på g att göra samma misstag igen! Oh crap!


I do love you.

Yo!

Shittyy ja har inte uppdaterat här på länge. Ja skulle bara visa att ja lever och säga tack för alla presenter, sånger och gratulationer jag har fått. (jag fyllde alltså år igår)

Idag har jag jobbat som vanligt. Oh yeah, jag måste köpa nya skivor känner jag! Och ja måste ge pengar till danniboy sthlm! och ja måste träffa mina homeboyz! och ja glömde ringa simon idag. Damn. Shittt!

Play you, not me.

Yo boyz and girlz!

Ja vill börja med att säga att detta är INTE jag. Jag sitter inte inne en dag till!

Nummer två är att ja vill bara säga att jag kommer klara mig utmärkt i mitt liv. Alla kan sluta tycka att det är dåligt av mig att inte gå i skolan. Alla människor är inte likadana, det kommer ni också att märka när ni kommer till "det andra" stadiet i livet!

Nummer tre. Ha en bra dag, solen lyser och ja ska sätta mig ute och skissa upp en ny bild innan jag går till affären och köper mat. ChingChong!

I've changed

Hola me española!

 

Jag är så jävla trött så att jag tror att ja kommer att dö snart. Har vart på bio ikväll me Lollo, Titti, Julia och Mamikixxxi. De va super trevligt, vi såg farsan. Den va riktigt rolig faktiskt.

 

Nu e jag tröttare! godnatt, btw kommer sakna Clara denna vecka för hon ska långt bort och kommer hem lagom till min födelsedag! GODNATT


you're crazy man

Tjo.

Jag måste börja skriva kortare inlägg. Helt sick vad långa vissa blir.

Vad händer ikväll då? Ja ska kolla me Simon va han/dom ska göra så får vi se.. Annars raggar ja väl upp någon och kollar på film eller tar en kvälls walk på stan. Som sagt, när man e sjuk ska man ta det lungt!

Denna låten har ja haft i huvet hur länge som hellst. Tror grabbzen sjöng den på Harrys.


The dream is over

Tjalllaahhhh.

Hur e läget me favoriterna? Me mig är det snorigt iallafall. Jätte äckligt om ni frågar mig.

Ja måste bli frisk till nästa helg. Tanken e den att... Eller... Jag hade tänkt.. Att när jag slutar jobbet på lördag ta med Clara (och om någon mer vill följa med) ut och käka. Efter det tänkte jag att någon ska fira mig. VILKEN BRA TANKE! egentligen så var det typ de jag drömde om för några dagar sen. xD

Därför måste jag hitta en såndär snorvampyr som suger ut allt mitt snor så jag blir frisk! Någon som är villig?

Jag förstår inte varför ja alltid är så seriös? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL


lady in a blue dress

Hej!!

 

Jag har bestämt mig för att köpa blått och rött i sommar. Det är så äckligt snyggt! Och innan jag fyller år så ska jag fixa håret hos frisör men vet fan inte hur. Brunt/Blondt/Längre/Kortare eller hur!?


party song

Nu skiter ja i jävla helvetes födelsedag! Det är ändå inget att fira. Lackar så jävla bäver! DJSHSADGHJKLKJHGFDERTYUIK;XCPLSOADUGED/Y(UIWEOPLDÅÖSAPKDJIHJUISFTYUYHDJOIKGIHUIJKLPDSKJIOHUID
GYSAFUYGIDUHSIJOJSDHUIGYUFDYGUHIJDOKOJDSHUIAGYFJDSJFKSJFKSDJFSKLFJKLSDFFDJSKFLDJSF

Jävla helvetes ålder, ja ska fan gräva ner mig i en liten burk så att ja sedan kan gräva upp mig efter några år. Alla förtjänar fan en påle i röven.

Och nu bröt ja mitt löfte till mig själv om att aldrig blanda in känslor i bloggen. Fan! Är det nu man raderar minbaba? (gör inget dumt nu)

There I said it!

Du är så Yeah Yeah, Wow Wow!!!

Lite halv cool alltså...

The worst feeling is watching the one u love, love someone else

Abooo.

true story. Fan va jag lider med alla som känner som överskriften gör. Håll er borta från elak kärlek, det är lixom inte rättvist att råka ut för.

Men are from mars, Women are from hell. Hmm jag undrar jag...?


I will Never get to the happy ending

HO HO!

I'm back in the game. Ja har vart så trött dom senaste dagarna att jag inte vet vad jag har gjort typ. Idag hade jag min otursdag. Orkar inte gå in på detalj men det hände en massa som va jobbigt, stressigt, kladdigt, luktade kaffe och bruna händer. Haha fyfan det lät inte så nice!

Skulle bara lixom visa att ja lever och ah, ja har iallafall solat idag i det fina vädret!

Harry B James

Hey

Igår var jag då på Harrys me väldigt tevliga människor. Satt omringad av nästan hela HMB det kan man ju inte tack nej till, dom är super trevliga grabbz. Sen va ju BHL där också eftersom dom skulle spela. Det var en tävling för vilket band som skulle få öppna stockholm rock out festival eller nått sånt. Och gissa vad. DOM VANN!

Dom e riktigt bra faktiskt. Grattis killar!


Live my life

Man blir galet uppåt av denna låt!


I hate this part right here

Jag vill ha han på tvn. Han som säger att han skiter i hur hon ser ut. Han som säger att hon är perkekt som hon är. Han som inte bryr sig om midjemått eller kläder. Var e den grabben?

Tänkte lägga in en låt som ja blir glad av här men datorn e skit seg så ja gör det imorn. Ät dammmm

take me down

Cha man..

Jag har blivit så jävla otaggad på allt. Vad är grejen med mig? Jag är inte ens taggad på att dra till Harrys imorn, allt bara fuckar. Får se hur det blir me den saken. För övrigt har ja jobbat idag, kul? segt? lite blandat.

HDSAJKDLÖSALDÖASJDKLSA. Blandade känslor på intåg. Ibland vill man bara va en liten dvärg och glida omkring i förstora skor känns det som... I just löööv music.

Ere nu man ska sluta skriva och glida och sätta på en film och börja laga mat kanske? Jag e helt ensam... OSKÖNT!

You raise me up so I can stand on mountains

Yoooo.

I'm in loooove! Alltså folk som kan sjunga är nog det vackraste som finns. Folk som kan beröra en med bara rösten, dom har övertaget i hela jävla världen.

Just nu sitter jag och kollar på onskan.. Där finns det inget man blir berörd av.


we sleep together

Yo!

Ligger i min stora säng och pillar på min lilla grej. Nej de gör jag inte men de e en låt som går så.. Jag mår galet illa tror jag, det kan vara så att jag är hungrig också...

På söndag är det Harrys alone, eller om ja hittar någon att gå med. Jag hoppas på nummer två. Jag är galet trött och till alla mina fans vill ja bara berätta att ja har gått ner 6½ kilo. Ja e stolt över mig. Faktiskt. Bra jobbat Andrea.

Nu ska ja fan sova innan ögonbrynsfettet fastnar i datorn. Puss!

shut up and dance


Let the musik do the talking

Tjaba.

Wzzuup tonight everyoneee? Ni vet vart ja finns så de e bara slå en pling!

Världens coolaste utseende. Världens coolaste leende. Världens bästa röst. På världens coolaste man. Steven Tyler sångaren i Aerosmith.


it's awesome

Okej Fall out boy kan vara bästa bandet detta år. I just lööööv it. It's Awesome! blanda på alla låtar i flera timmar, de e sånt man skulle kunna sova till och bara drömma sig bort till ett bättre liv där man slipper betala skatt för dvärgar..

Fall out boy - What a catch, Donnie!


this is the moment that I live for

Tja,

ska man för en gångs skull vara seriös här? Ja tvekar på det alltså... Ja känner mig galet djup idag så på nått sätt borde ja ändå skriva det som ja känner. Ellerhur grabbz?

Varje dag ler jag, men till vilken nytta när ingen ler med mig?
varje dag finns jag, men till vilken nytta när det inte uppskattas?
Varje dag tycker jag om dig mest, men till vilken nytta när man inte får ut något av det?
Varje dag kämpar jag, men till vilken nytta när man inte får creds när man lyckas?

Haha japp det är såhär ja känner right now. Men vafan I'm so happy, I'm so glad that I've got you! Livet går vidare, sluta lipa och skratta åt allt istället! (Jag kunde va seriös!), (ett tag iallafall ;p)

Just say galopp?

Tjena mittbena! Sitter och fryser arslet av mig i claras stall.. Jag kollar på när hon rider. You know hon kan rida fett hett! Badabing! Nej men hon är duktig.. Hoppas nån ramlar av så jag kan skratta mig varm hehe ;)

dead by APRIL.....

April april din dumma sill, ja kan lura dig vart ja vill.. Är det den man ska köra idag eller?
Haha jag är övertaggad! Har laddat upp med en bunt april skämt. Överdoserad? ;s

25 dagar kvar tills jag fyller år, ska man skratta eller gråta?

RSS 2.0