Glädjen av att vara med folk man älskar är obeskrivlig.

Hej kära vänner. Sitter just nu på tuben påväg hemåt. har jobbat sen 7 i morse... lite segt är det allt. just nu står tunnelbanan jävligt stilla. nu va alla tvungna att gå av, PISS SL! när jag kommer hem ska jag direkt ner på eN madrass i poolen. sen Ska ja väl börja planera middagen. Hehe.. Clara sticker på tisdag. då blir mitt hjärta tomt igen... Men hon är inte borta allt för länge. så de e ju bra! nu kom en ny tub så ha de gött

The last sunrise

Hallo detta blir då första inlägget från nya iphonen!! hehe... det är då midsommar och jag bryter mot traditionen att fira på rådmansö.. Jag blev erbjuden att sova hos en kompis där men det gick ändå inte. Anyway... CLARA E HEMMA!!! har saknat henne som en gris!

Like sunshine on a rainy day


happy birthday

Hallådär..

Idag fyller min kära vän Pontus år. Grattis!

Igår va jag och firade honom med ett x antal trevliga människor. Det var mycket skoj.. För övrigt så jobbade jag hela dagen igår.. Åkte direkt från jobbet till PomPom.
Tiden gick med en jävla fart och helt plötsligt va det dags att åka hem. Leandro följde me mig till bussen som hade slutat gå men det löste sig tillslut. Han e värd ett pris för det tycker han, det tycker jag med.

Ni e fina vänner grabbar!

kiss me goodbye

Förlåt mina vänner för att jag inte hade koll,
vi satt i samma båt men rodde åt olika håll.

Just do it!

tjena busfrön.

Nu sitter ja @Claras place och chillar. Kom precios från studentmottagning. NICE!
Imorgon ska jag fira hennes utgång av skolan eller hur man säger? det skall bli roligt särru. OCH ja har nytt nummer igen 0737881155. Men ja kan inte smsa eller ringa förns på fredag, men det går bra att ringa till mig ändå. (Abonnemanget kommer på fredag, och de e onödigt att lägga in pengar tills dess) Den 15onde får ja lön och kan då köpa en ny Iphone för 1500.



Där e tattoo btw. Den ser fan sne ut..... Men de blir så när ja rör på axlarna (Skuldrorna rör sig) Hehe skit samma I'm happy

a hard work work

Chaaa. Jag jobbar som fan. Ligger i you know. Det är typ det livet går halvt ut på har jag kommit på.
Man måste ju tjäna ihop lite kosing om man ska ha råd att flytta hemmifrån ganska snarast. Hihi BIG adventure!

Yes! ja fixade sovmorgon imorn p.g.a sjukdom och orkar då inte gå upp klockan 5 på morgoen. Så ja börjar 3 istället. Helt OK ändå.

Ibland känner jag mig blond och överdrivet cool !


RSS 2.0