från vit till brun

Tjena! Nu är ja hemma igen, ja har haft jätte kul. (Som vanligt) Haha, ja har tillome hunnit köpa nya skor. Mina förra va lixom "lite smått" sönder gådda. Alltså dom va bruna och as äckliga. Hur har ja kunnat använda dom ? De e frågan. Men igentligen vem bryr sig, eller jo visst alla. Haha usch usch usch, tur att ja köpt nya då. Köpte två par nya vita tygskor, och dom ska inte sluta som dom andra. Dom lixom gjorde en michel jackson, fast bakvänt han va mörk and become white. Mina skor va vita and become brown. Hehe. Nu sitter ja och ska snart sätta på andra avenyn, ja tror att de e rätt spännande just nu. Men iaf sitter och dricker te också, som vanligt. Hur ofta gör ja inte de? ja har hört att man får gula tänder av te. Får tare lite chill på te fronten.


(klickbara bilder)

Ja tror att ni kan räkna ut ganska easy vilka som är dom gamla. Om inte så är det nått som är fel. Men måste börja kolla på andra avenyn nu. kram ♥

090331

Hello. Imorn är det första april och idag är de exakt 25 dagar kvar tills ja fyller år tror jag. Idag va det ju fett lugnt i skolan och så eftersom vi slutade så tidigt. De va jätte skönt, efter skolan fick ja värsta kicken och tänkte dra ut och springa. Men ja hade ätit jävla grädd trårta på hemkunskapen och höll typ på att spy. Så den ideén fullföljdes inte tyvärr. Nästa gång de e fint väder då jävlar. Men iaf, ist så följde jag med Antigon upp till vällingby för att hon skulle äta mat. Vi satt där typ en eller två timmar och snacka, de va jätte trevligt. Sen va det några blattekillar som glodde helatiden! Alltså dom va så odiskreta så ja blev typ rädd. Haha, iaf sen så kom Lisa och Malou (alla har blivit friska btw :P) och vi kollade lite och så. Jag har dessutom hittat en jacka som ja ska köpa imorn innan dansen. (Om ja hinner, måste ju hämta syrran och sånt. panik!)

Men nu snart om typ en kvart ska ja gå ut till bussen och åka till Patrik och Olle. MyseliMys. Seeyah kram

godnatt

gokväll, nu ska ja snart gå och sova. E inte så jätte trött eftersom att klockan är igentligen bara 10 men eftersom att det är sommartid så är klockan 11 nu och måste ju vara pigg inför imorn. Imorgon börjar ja 9, de e faktiskt ganska skönt men ja tror ja brukar komma försent då för ja tror alltid att vi börjar 5över 9. Haha inte bra. Imorn har vi bara två lektioner No-labb och Hemkunskap. Sen slutar vi klockan 12. Gud vilken skön dag, det är alltså halv studiedag fast igentligen har vi bara en lektion till på tisdagar så vi brukar sluta 2, de är också helt okej. Men 12 är bäst!

Imorn efter skolan vet ja inte riktigt va som händer, Malou och Antigon är sjuka men kanske hittar på nått med Lisa min gud. Det är alltid mutcho grande trevligt. (ere där spanska? Har glömt allt) Ja men sen typ halv 6 eller nått åker ja till Patrik och Olle tror ja. Så brukar de ju vara iaf. Imorn innan skolan måste ja duscha, så ja måste ställa klockan tidigare. Damn! Haha juste, på torsdag har min svensk/engelska grupp bestämt att vi ska kolla på film igen typ scary movie eller scream. Dom e ganska roliga. Och så ska vi typ ta me candy och svulla gärnet så vi blir feta som kossor. Yeah ! not men okej. De e faktiskt skönt att bara glo film, slipper jobba de e så himla mycket plugg så man orkar lixom inte.

Ni måste ju erkänna att den här klänningen är grymt fin ? Ja har inte bestämt mig än men jag kanske köper den till skolavslutningen. Ja ska fortsätta att fundera, men den är fan as het. Me want, kanske inte till avslutningen men ändå. Hoppas bara den finns kvar annars så får vi ta till drastiska åtgärder. Haha nejdå men de skulle ju va kul om den fanns lixom, he he. Men nu e klockan sju över elva så ja ska nog börja tvätta ansiktet och sånt myspys. Sov gott ! ♥

I hard work work

Hellu. Alltså ja skrev precis ett långt inlägg men datan fucka up sig så allt försvann. Typiskt! Men iaf. Idag har jag fått jobb, ska alltså börja jobba på konsum på sveavägen i stan. Haha långt härifrån. Men ja börjar på tisdag 7/4, alltså nästa vecka! Det ska fan bli kul, ska börja med att lära mig kassan, funny funny funny. Ni får handla där ;) Nej men de e väl kul, mamma fick också nytt jobb idag congratulations ! Så ikväll ska vi fira lite tror ja. Men seriöst äntligen få tjäna egna stålar, fett m cash! nice ! Ja har ett till jobb som ja ska jobba på i sommar, Scandic hotell i bromma. Så ja behöver inte vara rädd att bli utan iallafall.

Nu sitter ja på mitt rum, de e ganska varmt. Ja ska kolla på The City och ja ta det lugnt. Kanske dammsuga efter och sen gå upp till min kära familj och dricka te och ja you know. Helt och hållet hel lugnt. Nästa vecka är det påsklov ! Kram ♥

godkänt

Tja! Idag fick ja tillbaka mitt matteprov. Ja fick ett fel, ettttt fel på hela provet.
(Ja gjorde inte vg-mvg) Men ändå jag e as dålig på matte så godkänt är superbra. Jag blev skit glad! awesome!

090329

Hej, nu är det typ snart natt och jag sitter här i mörkret och dricket te och äter äpple. Det är mysigt och gott, har tittat på en film med will smith. Men jag har inte tittat så mycket så ja förstod inte, men den va typ jätte hemsk. Han ger sitt hjärta till sin tjej som har en hjärtsjukdom. De e äkta kärlek förihelvete. Men sån kärlek existerar inte, typ? Den som finns här i hässelby är "ey walla vilken gött bre" osv. Haha de e sjukt. Men fan nu har ja låg energi nivå och tänk om datorn dör. Ja får göra det här snabbt. Jag hann inte städa idag så ja kanske gör de när ja går ner till mitt rum, tror ja gör de. De e fräshast så. Imorgon så är det juh skola, då är den jobbigaste dagen börjar 8 och slutar 4. Galet! Ja vill åka utomlands och bara komma iväg från all stress och lixom andas ny luft. De känns så kvavt i sverige, bara massa snö och fuktig luft. Not so nice, ja e pretty trött också. Men va säger ni, Grekland skulle inte sitta lite fint va?



Härligt härligt, vet ni va? Batteriet dog precis och ja fick springa som en galning för att va säker på att ingenting skulle försvinna. Man orkar ju inte precis skriva om samma sak, då blir det alltid så himla dåligt. Ska lägga in smutstvätten och börja städa. Men vi höres tomorrow. puss&kram

söndags ångest

tjabba, idag är det söndag. neeeeeeeeeej ! Helgen är slut och imorn är det skola igen. Ja orkar inte, de är så sjukt jobbigt plus att vi har prov och säkert tusen läxor och shit. Men en vecka andrea. STÅ UT! Dagen kommer att bestå av att snart åka på dansträning, sen hem och duscha, kanske kolla massa film och bara ta det lugnt kanske städa rummet, vilket går typ ganska snabbt. Gud va skönt de lät , längtar!
Ja har inga planer för veckan än, förutom tisdag och onsdag eftersom då är de patrik och olle! och dans =) pretty nice huh.


I morse fick ja nya korta strumpor och en telescopic mascara utan att behöva betala en krona. Haha mormor tycker att mina strumpor alltid är håliga så hon hade köpt nya till mig och lagt i hallen. tack mormor! <3 =)
Och mammi hade köpt ny mascara som hon inte gillade så den fick ja också. danke mammi <3
Men ja måste nog börja klä på mig träningskläder och sånt nu. krammiz

friday night

tjenamors. Nu är det fredagskväll, äääntligen! fredag gör mig hel, de betyder lixom att de är två hela dagar utan skola. Ja hatar skola, jag är så trött på de att ja vene vad ja ska göra. Jag kommer gå in i väggen eller va de e man säger. Hopplöst, känns som ja kommer sänka mig i alla ämnen, hippie! Och btw hurni, någon mer än jag som börjat tycka att facebook är överskattat? ja fattar ingenting av de, kanske lär mig med åren. Haha men guuh va negativ ja låter. lixom här är det fredag och ja låter negativ, de går ju inte ! Ikv ska ja typ sova hos malou, myyyyyyyys! Lisa kommer också vara där, men inte antigon =( lillagumman ligger hemma och spyr hela tiden. Jag tänker på dig älskling, alla som kan, kan ju gärna äta en bit mat för henne, hon lär inte ha fått ner mycket i magen /; plutten då. Nu är det tydligen mat och ja som skulle hinna tvätta håret innan maten, damn. Haha ja får väl äta fort eller tvätta fort, beslutsångest. Men käkar då och skriver sen . kram

fredags glädje

Hello. Imorn är det heliga fredag, de betyder freedom. Heeelg! Fan va skönt, planerar att sova hemma en dag och bara sova ut. hmm kanske blir ngt man fullföljer? Haha ja e så trött så ja skulle vilja sova alltså typ jätte länge. Idag har det väl vart chill on the grill i skolan, so provet gick väl sisådär. Svåra ord inom hinduismen som ja absolut hade glömt stavningen på. typ Bagahavagagita. eller ngt, lixom vem kommer ihåg något sånt?
Efter skolan blev de som ja tänkt mig, va borta typ 20 minuter sen drog ja till malou. Där gjorde malou ansiktsmålning på mig (till hennes bild projekt) Och sen så klippte jag henne och vi kollade på the hills. Låter som en vanlig dag i mitt simpla liv. Haha, men i like it biatch. Oum, har inga planer för helgen hitils hoppas och ber på att de händer nått roligt men vi får se, återkommer med de. Min kissemiss e här, den sover alltid med mig, hon älskar mig. Haha så sötast ever alltså!




Ja e så jävla trött, ska typ lägga mig om några minuter och klockan är ändå bara tjugo i elva lixom. Jag är bra fan! På söndag blir det väl sommartid? de är ett riktigt vårtecken. Någon annan som sätt nått vårtecken? Jag har, dom har börjat sälja påskmust. Det är ju fanemej vår upp i dagen, påsk = påskägg = gömda i GRÄSET = sommar. ellerngt liknande. Haha nu tror *hoppas, hoppas* jag att det inte kommer mera snö. (de kommer de göra bara för de) Men de bajsar vi på. (ngn som fattar? ;D) Haha aja gonatt, kram

090325

Tjena. Idag va det skola, vi slutade "typ" kl 3. Eller vi hade inte lektioner efter det iaf för att det var bästiväst i våran skola. Det va bra, de va typ hässelby gymnasium som hade fixat de. Det var att man fick anmäla sig och sjunga med sitt band eller ensam eller ngt sånt. Alltså en musik tävling. Den visades även på Ztv. ingen aning om det går i repris men kolla om de e de för de va bra faktiskt. För alla som tycker de verkar kul så kan ni juh åka till K:fem i vällingby och titta på finalen den 16 april. Från våran skola så vann Trazy och Naomi dom sjöng en balad. Dom va jätte duktiga.
Efter skolan så gick ja, malou och lisa hem till mig och kolla på the hills och snacka skit. Sen åkte vi på dansträning. Kul men rörigt, vi la på massa nytt och de blev a little bit weard. Men what evaaah. Imorn är det So prov och de betyder att jag måste plugga nu nu nu . Men ja orkar inte, men måste så ja får väl börja avrunda.



Redo att plugga, fick en massarin av pappa. (heter de så?) Den verkar rätt nice, ;) sen så fixade jag mig ett glas med vindruvor. Man får unna sig ngt när man kämpar hårt. So hinduismen e ganska svårt och ja blir typ galen. Haha fattar inte hur dom tänker. Förlåt alla hinduer menar inget illa, tro på va ni vill. Men alltså man kan inte leva vidare efter döden, de fattar väl vem som helst?
Ja herregud. Imorn är det torsdag, snart helg ! så imorn ska ja va me lisa och malou och klippa malou, hon ska typ skaffa lugg. Sen så ska malou göra ansiktsmålning på mig och sånt. haha de e hennes bild projekt alltså. Men nu måste ja plugga. berättar hur prover gick efter ja gjort de imorn. kram

godnatt

gokväll kära medborgare. Alltså är de inte sjukt att de helt plötsligt blir minus 5 grader. Man fryser ju fan ihjäl. Nyss va det knoppar på träden och 10+ grader. I don't understand, kanske för att de fortfarande e mars och vinter månad som de e snö fortfarande? Om de e snö på min födelsedag så kommer ja gråta. 25 april, glöm inte att gratta mig då juh.
Alltså de är så kallt att ja va tvungen att sätta på mig varmare kläder och dricka varmt te. Och de e faktiskt ändå snart april, om typ 8 dagar eller något sånt. Men alltså vi alla får hoppas på allt att de blir varmare nu. Vi vill börja använda vårjackorna nu och leggings och klänning osv. please god. Haha aja vi får hoppas att vi vaknar upp imorn med strålande sol och 25 grader värme ;) sov så gott. kram

not so good

Hejsan. Nu är det snart House, de får man ju inte missa. Sen så blir de andra avenyn på datorn ;) Mega kväll. Måste igentligen plugga till so provet men ja har ingen ork. Idag blev det alltså först hem till malou efter skolan. Snacka lite skit med Lisa och Malou. Då fick man veta ett och annat. Alltså folk som snackar skit bakom ens rygg så jävla moget alltså. Om ni ska snacka skit håll er till sanningen fan. Ja e så fucking frustrerad, men ja vet sanningen och de e de som räknas. Alltså ja tar inte åt mig av ert skitsnack små pojkar. I vårt samtal tror ja att ja fick med "Alltså jag måste döda honom" ett par gånger. Lisa blev lite chockad över att ja ville döda och inte bara snacka med den. Haha men ja e as peppad på att mosa honoms huve. Ja men ändå.

Efter vårat jätte frustrerande samtal så drog ja till vällingby, helt alone. De va faktiskt mysigt på sitt sätt, man behöver lixom inte gå in där alla andra vill gå in. Så de e ju bra. Men ändå de blev som ja visste att de skulle bli. Jag skulle köpa ett shampoo (så stavades de visst (I)) de köpte jag fakitskt. bravo andrea! De blev Elvital Anti-breakage. Alltså ngt som reparerar håret från Åhlens. Men sen så kunde ja bara inte slita mig utan va tvungen att gå till gina också. Där hittade jag ljusblå jeansleggings. Och ja va BARA tvungen att köpa dom, haha damn. Då va man uppe i en lite för hög summa än va ja skulle handla för idag. Sen så gick ja vidare till H&M och köpte ett par svarta leggings. Och slutligen så gick ja förbli indiska och hitta en tröja/skjorta. Ja så de blev lite mer än väntat. inte bra, inte bra.



Så sammanlagt blev de.
Elvital shampoo, åhlens - 49kr
Jeansleggings, gina tricot - 299kr
Svarta leggings, h&m - 79kr
Tröja/skjorta, indiska - 199kr.

Damn, måste ju spara pengar till balklänning och skor osv.
Men ikväll har ja vart med Patrik och Olle, som vanligt varje tisdag. Mohhaha. Men ah shit ja missar ju alla program. tjingeling, kram

halvtimme

hejsan. Sitter i skolan i varmarummet. De e ett rum som e grymt varmt så man typ dör. Haha men de e skönt när de e kallt i skolan och ah. Vi har en halvtimmes rast eftersom att vi har haft prov nyss. De gick faktiskt bättre än ja trott. Eller ja vet inte om det gick speciellt bra men jag hoppas det. Och jag e juh så otroligt snabb på att skriva prov så ja blev klar när det va 50 minuter kvar. Då får man alltså en helvetes lång rast. Men de e skönt ibland att bara ta det lungt och nu blev det alltså ett blogg inlägg. Men iaf, vi har snart lunch och de e faktiskt (ammmaaazing) de  e god mat. Fiskpanetter och potatis och rhode island sås. mumsfilibaba. Haha ja men så är det, har en lektion kvar efter lunchen. Matte, jippikajej tråkigste ämnet förutom typ No. Men oh nu är det bara 20 mnuter kvar. Hejja mig. Nu lämnar ja nog tillbaka datorn snart och kanske om de inte blåser sätter mig ute i solen. Har det jätte bra. kram

snabbis

godmorgon. Nu ska ja snart gå till skolan. hippie. Vi har igentligen bara tre lektioner idag så det ska väl gå bra. Men en av dom lektionerna e hemkunskap och bajs på de. De är prov och jag hoppas (ber till gud) att de inte är så svårt även om man inte pluggat så mycket. haha skit samma. Idag har ja både hunnit tvätta håret och kissat ! jag bättrar mig. Jag e igentligen jääääätte morgontrött. Men ja klarade att gå upp iaf en halvtimme efter klockan ringde. hejja mig! Efter skolan tror ja att ja drar till vällingby, måste shoppa nytt schampo (hurfan stavas de (?)) Ah och så får vi se om ja kan hålla händerna borta från att inte köpa ngt annat. Kan bli svårt men vi får se. (A) Men oj nu måste ja sticka. Vi hörs sen Ha en bra dag puss&kram

ready for school

hej igen. jag e på G fan! har druckit miXXed up och e maxad. Haha (ngn skum energidryck som gör en hyper) Ganska kul. Plus att den kostar endast 5 kr på lidl. Haha letar efter lägsta priserna på lidl. skämmit! Men de e pretty funny. Imorgon har ja redan bestämt va ja ska ha på mig så ja slipper stressa galet. De blir ngt mys skönt bara, me gillar. Nu ska ja plugga Hemkunskap också. Gu va ja har dragit ut på det men ja vet ju att de måste göras suckaducka. Hemkunskap e verkligen grymt tråkigt. Plus att när man lagar mat i stekpanna med smörfett i så luktar håret fett så laga mat kan man inte göra i skolan juh. herregud va tänker människorna me. Näh ja skoja bara.


look how myyyys . cosy cosy.


Tycker att ni ska köpa. De e ett underverk som gör att man orkar plugga sent ;) Men drick inte för många då stannar typ hjärtat. Haha så tare lungt. buy it, use it !
Btw har inte ont i magen längre, novalucol hjälper ! de va alltså stress. kram

ont de gör ont

Tjena maten va inte klar. E typ ändå fortfarande mätt efter kebaben ;) Men ah ja har sjukt ont i magen, stress? alltså de gör så ont att ja tror att ja dör. De gör lixom ont lite nedanför solaplexus eller va de heter. Alltså typ emellan tuttarna fast nedanför. Det är väl stress? Det måste det fan vara för ja e grymt stressad och aj det gör otroligt ont när ja andas. Jaha de här va ju jätte kul verkligen. Tar en novalucol o hoppas att de går bort. jippikajej.
Ja har roat mig och tänkt på andra saker än magontet genom att göra mig som en south park. Haha jätte gulligt och asbra sätt att roa sig om man är uttråkad. Haha observera att ja även fått me mobilen ;) Den är ju mega viktig! Sen så ja va ska man säga. Jag upp i dagen. Haha ni kan också göra er själva som south park gubbar på deras hemsida. Dom e sjukt söta. Man kan göra värsta flumm. Men nu ska ja lägga mig på golvet och kämpa bort magontet. kram

090323

tjabba tjena hallå. Idag har det vart skola, tråkigt men inte lika tråkigt som de brukar va. Har haft 3 timmars håltimme, den spenderades på åkermyntans pizzeria med Malou, Kicki, Aila, Emelie och Emily. Vi käkade alltså våran lunch där (borde göras oftare ;D) Dom köpte familje pizza och ja kebab tallrik. nyttiga vi. Haha, sen när vi kom tillbaka va det lunch i skolan, men naturligtvis så åt vi inte, det skulle vara rena döden efter den där kebaben! Sen va det bara 3 lektioner kvar av dagen, svenskengelska, EPA och SO. Och de blev såhär. Vi kollade på skräck film på svenskengelskan. Haha Evil Dead hette den typ. Haha dom flesta ( delvis jag ) satt och skratta halva filmen, ja kan erkänna att den va liiite läskig (a) men mest töntig. Men de va kul fan. Alla skrek och ah helvete de va höjdpunkt nummer 2 på dagen. --

Imorn är det hemkunskaps prov och ja har inte ens öppnat boken än. hemska jag! Det är för dom som satsar på vg-mvg. Och ja kan lätt få mvg i hemkunskap om man anstränger sig, de e ju inte ens svårt typ. Ganska svårt e konsument men laga mat kan väl alla. Hoppas ja höjer mig till mvg iaf. Behöver massa poäng, annars failar ja på gymnasium.
Men nu ska ja hjälpa pappa att duka vättni så ni får ha det bra så hörs vi sen. kram



Haha typiskt mig att glömma kameran just den dagen man får tillfälle att använda den. Så det blev suddsudd med mobilkameran. Har lixom haft kameran i väskan hela förraveckan och helgen och så tar ja ut den. suck på mig (:

vi ser det snöar

hello
jaha då va vintern tillbaka igen. De e fan förjävligt, när man äntligen börjat kunna ha tunnare jacka och kläder och leggings och sånt mysigt så börjar det snöa igen. I don't get it !? Va håller han där uppe på med? (nej ja e inte troende ;D)
Jag orkar inte snö man blir fett deprimerad och trött. Nu vill ja ha sommar, sommar, bara sommar.
Har precis kollat på beck, den va jätte bra men de va sesongsavslutning idag. gu de va juh jätte synd. Va ska man göra på söndagskvällarna sen då?
Jag har inte pluggat so eller hemkunskap eller något annat idag. Har bara tagit det lungt. SKÖNT
Jag kommer säkert langa ig men jaaaaaaaah orkar inte mer. måste fan sova. ha en jätte skön skönhetssömn. kram

panik

nu har ja ätit hela helgen. Massor !
Herre göta petter, ja får lite panik nu.



10 things I hate about you

I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way youre always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when youre not around,
and the fact that you didnt call.
But mostly I hate the way I dont hate you,
not even close
not even a little bit
not even at all

i'm bad

hello.
Ja har uppdaterat grymt dåligt. Har verkligen inte haft tid.
åh va synd alltså för ja förstår att alla e grymt exalterade över mitt underbara liv. xd
haha nej men idag va det dans, roligt va inte så peppad men ändå roligt.
Sitter nu och kollar på den rätte för rosing. Hon e så grymt ful.
Hennes läppar ser ut som bananer. eller asså dom e grovt stora.
usch usch  . Ah helgen har vart lugn och trevlig. Massa svull. (bra eller dåligt?)
Ah men ja ni fattar . Känns som ja har ätit too much.
Ja har vart på piercing studion också. och svaret är att det går att göra nytt!
i'm so happy i'm so glad. Men ja ska ta ner lite grejer så skriver ja sen. kram

dancedance

ching chong.
Hur är det? Med mig är det bra, jag e glad.
haha, ja svarar på mina egna frågor, det är bra.
Men iaf, dansen idag va skiiit jobbig, värsta uppvärmningen och grejer.
Men de va skönt efter när man tog den där halvtimmes duschen ;) --
Patricia har tipsat mig om en bra piercing studio så imorn tror ja att ja åker dit och chekkar läget.
Om de funkar bra så ska ja ta om navelpiercingen i april när ja fyller år tror jag.
dubbeltrubbel. Ja har glömt engelska glosorna i skolan och dom e tills imorn. help me !
Hoppas Malou skickar de på msn eller nått. (Logga in din jävel =D)
men ja försöker få tag i Malou sen ska ja äta en grape frukt och sova gott. kram

10 grader

heej.
Idag har det vart den varmaste dagen på året. Spring, spring, spring !
Våren kommer sakta men säkert. Har inte sätt så mycket vårtecken än men det kommer.
Snön har ju försvunnit lite, det är ju ett litet tecken.
Det är så bra tycker jag, ja e så trött på vinter nu. Snön ska veck --
Nu är det sesongs start av Lost. Det är så jävla långsökt och ja fattar ingenting.
Ja vet inte om ja ska kolla, men ja borde sova tidigt idag.
De e så synd att ja börjar 8 imorn, det är så himla jobbigt. Ja har en cancer knöl som gör as ont.
oooo ja vill sova, ja e jätte trött. Nu sover jag kram hej

movie time

Nu blir det film faktiskt. The Holiday. Har sätt den typ 6428681 ggr men den är grymt bra, och det är ju faktiskt det som är huvudsaken. Och juste, jag fick vg på alla nationella i svenska. Inte fullt nöjd men skit samma. De blir mys med vindruvor också. Det är nyttigt och gott. Ha det så bra, kramar



sen en sista grej. Lusse vill att alla ska hjälpa kaninen bunny.
(\_/)
(='.'=)
(")_(")

ice cold

hejsan.
Idag har det varit som vanlig i skolan och sånt. Det har alltså varit lungt.
Efter skolan spenderade tiden med Malou, Lisa och Antigon hemma hos Malou. mys!
Vi har imorn nationella i matte och på onsdag no prov. Det doftar ig.
Jah fryser jätte mycket, funderar på att gå och ta pappas mega stora tjocktröja.
Men vafan ja, det finns inte så mycket att säga. Ja mår inte så bra, folket som känner mig vet varför.
Ja ska snart äta. Och idag, vad finns att glo på tv? tror att de e city akuten och sånt tråk.
Funderar på att mysa ner mig framför en braig film. hmmm (:
Så får de nog bli. Haha btw så ska vi kolla på skräck film på svensk engelskan nästa gång.
Ofta man får göra de i skolan. Kommer inte ihåg va den hette men de va typ någon oläskig B film från 80 talet.
men ni får ha det så bra nu så skriver ja sen . kram

sov gott

hejhej.
Jag är ganska trött nu, ska snart gå och lägga mig.
Vill bara säga att melodifestivalen är ett fucking skämt.
Ja skäms för att vara svensk, va har vi röstat fram för låt igentligen?
De va nog de sämsta ever. Fan snälla snälla va till och me bättre!
fyfan. btw veckan ser rätt clean ut. Lite prov och sånt men de ska nog lösa sig.
Vi får hålla tummarna och bara hoppas att allt går bra.

Helgen har varit lugn och trevlig. Dom flesta kvällar spenderades med lite folk hos Fredrik.
de e alltid trevligt. Sen så har de vart lite vällingby och lite sånt myseli mys.
Malou och Lisa har sovit här en natt och sen så sov  Lisa här den andra natten också. haha
Men som sagt go to hell. love yah puss&kram<3

så sant

Killar e omogna, killar e otrogna
Killar är killar och dom tycker dom är så coola

cut cut cut

hallu
Idag blev det vällingby med chicsen. Nice med bajs alltså.
Vi shoppa lite, ja shoppa underkläder och lite sånt nice.
Sen så käka vi på vällingehus och så va det en gubbe som satt breve.
han åt som en (utan att överdriva) ELEFANT ! Först käka han en pizza, sen en sallad, sen typ nått bröd och nått kött, sen fick han mat i en doggybag, sen en vanilj vinerbröd, sen snickers, och sen gick han o köpte kaffe och typ fruktsallad i glas.
man ba herre göta petter.
Men iaf, sen så åkte Malou och Antigon till mig och ja klippte lugg på Antigon.
och vet ni vad mer!? ja klippte i hennes NÄSA ! omg.
De blev värsta jacket och shit ja skäms ! pinsamt ju.
haha förlåt Antigon<3
Aja ikv kommer mormor Birgitta =))<3 men ja kanske ska ut, men vet inte än.
pussar&kramar

too young to marry

I September i höst blir det giftemål.
Zac Efron och Vanessa Hudgens gifter sig.


tycker han passar bättre med Ashley

pluggis

Hellu it's me.
Måste bara säga att ja blir bara mer och mer skelögd.
Idag frågade Basti i min klass om ja va skelögd. Det SYNS alltså.
herregud, ska man skratta eller gråta?
Ja hör ju hört av Lisa och dom att ja kollar helt cp men shit haha.
Aja, nu sitter ja här i soffan och kollar på Grey's anatomy och pluggar engelska.
Det är very nice, ja kan alla engelska glosor och ja e glad för de.
Ja jobbar upp mig till G. kämpar som en jävla gris!
Nu ska ja dricka te också och träna inför nationella på fredag =))
Puss&Kram <3

tisda kväll

tjenatjena.
Nu har ja tagit ny sån där Id foto de blev jätte fult men who cares.
Ja börjar tio i ett imorgon, fett soft ju =))
men iaf, ja va m Patrik och Olle ju, de va mkt trevligt men kallt, vi va ute ett tag.

Vissa i skolan, typ 30 pers från 9an har fått ett pisa brev. Jag fick ett !
ja e sååå speciell ;) men Pisa e typ att man sitter i en dag och skriver ett prov.
Låter jobbigt, men man slipper lektioner och så får man pizza till lunch.
Kebab eller sallad för min del då men pizza för resten av retarded barnen :)
Haha men alltså och imorn har jag matteprov och ja kan ingenting, räknar med IG.
Men hoppas hoppas att ja klarar det, please god.
Ja ska väl go to bed, men ja e inte så trött. Men får väl läsa min "super bra" bok.
Linas kvällsbok. e trött på den nu har läst den en gång redan men ja har inte orkat låna en ny.
Bra boktips ? Puss&Kram Love Yah

oh happy day

TJENA ALLA GLADA
ja e fett uppåt idag. Superduper glad. Haha tönt =))
Snart ska ja till Patrik och Olle. ska bli roligt roligt.
De e lixom vår dag idag.
Mihihi, snart fyller ja år oxå, om exakt 46 dagar haha.
men ja måste fixa mig nu, see you later ^ <3

Jason VS Brody


snyggvarning

trötter

hejsan
Ursäkta dålig uppdatering men ja har så mycket plugg och sånt.
that's toooooo bad. Idag har ja gjort nått bra, ja har tränat massor.
Jag har faktiskt varit och simmat med min syrra och min mormor.
mycket trevligt. Helt plötsligt dök Antigon upp till min förvånging.
hon skulle ha vatten gympa me tanterna ;)
Jag e as trött, verkligen alltså jag somnade i soffan efter simmningen.
Så ja ska nog lixom redan nu gå och lägga mig. klockan är bara 10.
Hejja mig. gonatt allihop<3

proppen har gått

tjena mors.
Nu sitter ja i mitt rum, de e ganska mörkt.
Jag har  runt 10 ljus i mitt rum just nu. myyyys stämning.
En propp i vårt hus har gått så de e lixom mega mörkt och de kan ej fixas förns pappa kommer.
han e seg som vanligt, men de gör inget för han e bra på sitt sätt :)
men iaf, idag har ja shoppat i stan med mina tre små gummor.
hel kul ju, köpte en jätte fin Fiorelli plånbok på accent. Och en ny True much fondation från H&M.
Sen så köpte jag även en vitnings tandkräm, den ska användas flitit.
De va väl allt, kvällens planer är ej planerade yet. men ni får ha en fortsatt trevlig helg. <3

oh btw, har typ fått sommar och helg jobb på Scandic hotell, yes !

rensarn

tjabba.
Idag har det varit amazing skola. hippie.
Veckan har gått otroligt fort, värsta racer farten.
Imorn är det redan fredag och ja har lite planer för helgen redan.
På lördag blir det stan med girlsen. Haha Malou, Lisa och Antigon =))
Idag har vi vart hos mig och glott The Hills and so on. as trevligt.
äum, ja har rensat mitt rum i massor.
Ibland känns det som de är mega tomt men sen så ba ploppar det upp massor med grejer.
Men de blev bra..


Före

efter.
..am I right, am I right?

new camera

tjena mittbena.
Idag har det varit trevligt, dans och allt.
Först skola ofc, de va tråkigt som vanligt.
Men vi hade också dans på kvällen och de va kul men as jobbigt.
Senare åkte jag direkt från dansen (äckligt äckligt hann inte duscha innan)
Men ändå ja åkte direkt hem till Titti,
 
Där träffa jag Titti, Lollo, Madde, Firre, Fredrik och mamma Kicki.
De va trevligt, ja fick lite midda och vi spela wii. as kul ju!
Sen fick vi veta att dom satt o planera utomlandsresor typ.
Fatta roligt, vi i typ cypern eller grekland!
Det är typ aaaaaaaaaamazing!
Men ändå. Sen när ja kom hem fick ja en kamera i förskott.
(fyller år om typ 2 månader eller ngt sånt)
Kameran är iaf as bra och schnyyggging.
Tack pappppaa <3
men shit kl e typ kvart i tolv o ja ska upp as tidigt imron. hejdå<3


inte så bra bild kanske. den e från google borde räcka. =)

Tea time

tjabba
Första dagen i skolan idag efter lovet. as segt.
ja har fått mina IG papper som ja vill elda upp :)
men de går inte, tyvärr. Jag vill, jag hoppas, jag ska som fan få godkänt!
Nu ska ja koka te och plugga lite sen ska jag gå och bädda ner mig i min säng som jag för övrigt älskar jätte mycket och vill bo i. Men nu går ja, haha :) puss&kram<3

gay designer

heeeeeej.
Ja ska designa en sko som projekt i bilden.
Men ja vet inte va de ska va för ngn sko.
sleep in, pumps, låga, stövlar. finns mkt att välja på ju.
Dom här ritade ja nu. Men vet inte vad ja ska göra ju !
help help help !

(klickbara bilder)
Javet ja e fett gay, ja kan inte designa skor.
Men vafan ja e typ nybörjare så gå och häng er.

godnatt

hälsade på hästen idag, den är jätte sööööt.
Heter nästan som jag, Andretti ;p

men iallafall, godnatt alla underbara<3


wiipho save the day

de här ska ja nog hjälpa mig piggna till.

1. duscha kallt
2. göra varm choklad eller lunch
3. kolla på film eller andra avenyn.


haha patetiskt. vi prövar !

black and brown



Köpte dom här i vällingby igår.
plus ett svar nagellack och så bytte jag ett par örhängen som gick sönder.
men dom nya örhängena ja bytte till va fula.
det betyder att ja måste åka till kista och köpa dom andra igen.
wiiphoo<3

1 mars

tjeeena
Visst låter det som vår när man säger att de e Mars?
lite iaf. Idag ska jag göra det jag inte gjorde igår.
ja vill träna också, kanske springer en runda i backlura.
Idag är det sista dagen på lovet och ja vill inte inte inte tillbaka till piss skolan.
japp hatar min skola, typ 3 ½ månad kvar. KÄMPA
ikväll blir det mys i soffan framför Beck.

Malou sov här inatt. De va kul, vi kolla på film o tog de lugnt.
Heartbreak hotel. så jävla sköna.

- Nej, men nej. Om man har svamp i underlivet betyder det inte att det växer kantareller där nere !
haha

RSS 2.0