Love is painful

Tjabbbaaa, hur e läget? Me mig e de okej ja e trött som en jäva björn...

 

Sitter på tuben påväg till jobbet. Och jag e INTE nån morgonmänniska. Hehe.. Så nu ska ja jobba fram till kvällllen, efter de ska Clara komma till work och möta mig. Sen drar vi vidare till Haninge för att gå på spelning. De va ett tag sen nu man va på de, så de ska bli kul!

 

Igår va ja ute och åt me Elin och Lollo. De va super trevligt! Haha vi åt buffé så fan va vi åt! Hehe... Men de va kul, mycket skratt och tuggande. De får vi göra om!

 

På bussen hem mötte ja en del fina personer, och är avundsjuk på att dom ska åka utomlands! Lyx!!!

 

Men Hejdåååå ha ett bra lov!


I sleep alone at night

Hola,

De e lördag och ja lovade mig själv att fira om ja inte blev sjuk, vilket jag inte blev. Men de e verkligen så att alla ska göra tråkiga grejer eller e sjuka.

Tråkizligan!!! Så what to do?

Ring mig om nån vill käka midda eller nått kul!

Song: Fall out boy - Where is your boy tonight?

head under water

Tjux,

Nu har Bobbys cuttat av mitt hår. Känns lite halv bra om ja får säga de själv. Jag grinade som fan när ja kom hem, men man lär väl sig leva me de o göra det till sin egen grej. Aiido.

har 3 saker att säga så nu ska jag gå rakt på sak, 1. nu e det tea time och Vampire Diaries, de e den nya serien. To die for säger ja bara!
2. Jag väntar typ inte en dag till (om du inte har en jäkligt bra anledning), så detta är ett farväl♥
3. HA EN BRA KVÄLLL!

och...
Snart ere helg också. Har inga planer förutom kanske gå och se BHL på lördag. Va tycks om det? Är det värt de?
hehe kan inte sluta skriva bara. Men nu måste ja skynda och göra gott te. Love

Dagens låt: There For Tomorrow - I Can't Decide.

Can you meet me halfway?

Hellllllllllo,

Nu har ja kommit hem och gjort mig en kopp kaffe, mmmh smarrrit. Jag har fått tid hos Bobbys imorn klockan halv 1. Äntligen så ska jag fixa håret.

Snart ska jag ta en promenad och hämta min lillasyster i skolan. Och promenad i snön, ja va ska man säga. PARTY! eller? Varför kan de inte bli sommar snart? Jag hatar snön! hehe.

I sommar har ja inga planer ännu. Jag har beslutsångest, vet inte vilken festival ja ska åka på...

Aerosmith - Sweet Emotion


I'm gonna fight for you.

Ciao,

Det är onsdag och kockan är 12 ungefär. Jag är hemma från skolan pga att jag har färgat håret och det ser för jävligt ut.. De blev fel färg. Heheh.

Så snart måste jag bege mig mot affären och köpa en ny hårfärg. Jag är för tillfället inne på mammas dator eftersom att min inte fungerar. De e stört jobbigt. Men jag har planer på att försöka installera om den ikväll.

Nu måste jag kila jag har en del att göra, shoppa lite och så, ta en promenad och juste måste fixa nått ja kan ha på mig i helgen och nästa helg. ;)

För du finns inom mig, ja du finns inom mig, för denna stund och för alltid.

Tja, ligger i sängen o softar. Jag vill att skins ska ladda klart så ja kan se på de idag när ja för första gången e ensam på alla<3dag haha de e fan mer deprimerande än man tänkt sig. Hahah kul! Ja ska kanske dra på en spelning i stan me nått random band, men har inte bestämt mig. Hmm skins eller spelning? Spelning eller skins?undra sa flundran. Ja tror ja sover på saken! Glad alla<3'sdag! :)

juste min dator e trasig så måste skriva från mobilen de betyder ingen musik, bilder eller liknande på ett tag...

Send me some love tomorrow

Tja!

Yesterday va ja o clariehoe hos ricky the man. Han hade stylat om håret, de va c000lt. Trevliga människor va det där men jag tror dock att ja tappade mitt busskort i hans kök. Alltid ska det vara nått...

Just nu sitter ja o lyssnar på 18 and life.
Imorn är det alla♥dag och jag har inte planerat någonting ännu. hehehe typ chips och nån 45+ pundare från skanstull? That's loooove.


17:23

Tjaaa!! Jag har fått ett Award utav Nicole och den som får den ska kopiera den till sin blogg, länka till personen som givit den till dig, berätta sju intressanta fakta om dig själv, välj ut sju andra bloggare du vill ge awarden till, länka till deras bloggar och kommentera hos dem att de har en award att hämta!

1. Jag lyssnar på rock 'n' roll

2. Jag har fobi för mongofåglar

3. Jag kan inte överleva en hel dag utan en mumsig kafffeee

4. Jag pratar i sömnen! HAhAhah

5. Ja e en riktig disney filmer nörd!!

6. Jag armbågar min bästa vän när vi sover i samma säng.

7. Ikväll ska ja UT! ;D

Ja orkar inte skicka vidare denna grej :p Sorrrryyyy nicole :) ♥♥

I saw an angel

"Jag sa till mamma idag att du är någon av de tjejerna i klassen som ja alltid kommer hålla hårt i. Det finns en anledning till det. Du är precis som jag, Andrea. Jag trivs så fruktansvärt bra i ditt sällskap och jag litar på dig till 100."

När man får läsa en sån sak blir man glad, det är som att ett litet ljus på insidan tänds och det blir en liten låga som brinner inom en. Man blir så glad att man inte vet vart man ska ta vägen inombords, men man kanske inte visar det på rätt sätt på utsidan.

Sen när man har en period när man är så nere så att man inte ens orkar kämpa längre, orkar inte ta ett steg vill bara lägga sig ner och sova i flera dagar och får läsa nått sånt här

"Andrea.. Kan du inte ge skolan en ärlig chans? Jag vet att du förmodligen inte ens kommer vilja läsa det här smset. Men jag vet att du och jag kan fixa det här. Vi står ungefär på samma plan. Mentänk så här, hur många gånger har man inte bara velat lägga sig ner och dö? Hur många människor har under sin tonårsperiod känt exakt som du? Jag vet att ibland vill man bara bort från allting, men vet du vad det bästa är? Det är att ta sig igenom skiten. Hur jobbigt det än är. Dig har jag känt i ungefär ett halvår, och under den perioden har jag sett vilken fin och stark människa du är, ingen är starkare än du. Älskling, jag ska hjälpa dig upp. För när du inte orkar mer så orkar jag för två. Styrka är inte att aldrig falla, utan att ta sig upp efter faller. Och det kan du. Det jag sett av dig, är inte att du fallit och låtit dig ligga kvar, jag har sett dig ta dig upp varenda gång, ställa dig på dina egna ben och gått vidare. Bo hos mig en vecka, ersätt dina rutiner med mina, följ mig varenda steg jag tar, plugga med mig, sov med mig varje natt, ge skola en ärlig chans terminen ut. Du har ingenting att förlora. När du tagit dig igenom detta kommer du vara så stark. En av människans bästa och mest användbara egenskaper är styrka, och din styrka är otrolig. Utnyttja den till fullo. jag tvekar inte på dig. DU tvekar på dig, ingen annan. Jag har så många gånger känt som du, jag har så många gånger velat fly från mina problem, fly från saker ja inte tror gör mig starkare. Men här står jag idag, visserligen inte piggare på skolan men en ny person, starkare än någonsin. Hade jag tvekat på mig själv så hade jag hoppat av skolan för länge sen. Jag säger inte till dig att ta en specifik väg i livet, jag säger att du ska ta RÄTT väg i livet. Jag hade aldrig lagt ned energi på dig från första början om jag inte visste att det var värt det. Jag tog rätt beslut och du är en av de bästa vännerna jag har, och verkligen kan lita på. Du säger att du kan lita på mig, lita då på när jag säger att vi kan fixa detta."

När man läser nått sånt, då känner man styrka, glädje och tårarna rullar ner för kinderna. Den där lågan som tändes innombords den blir så stor som en flammande eld och man känner sig så mycket bättre. Allting lättar ur en. Man tror att man har mött en ängel. För bara änglar kan stärka en med sånna ord.

Sen när ängeln tar avstånd och visar sig vara nått helt annat. Allt blir suddigt och man förstår inte riktigt vad som händer. Då slocknar den där flammande elden på insidan, den blir till en liten glöd som sedan blir till aska och man e tillbaka på noll igen. Och allting blir värre än det någonsin varit.
Jag tänker inte vänta på att ängeln kommer tillbaka för det är som att vänta på att snön ska smälta...

oh you look good!


You love me but you don't know who I am.

Tja,

Kom precis hem från att ha vart på ett snabb besök på jobbet. Igår jobbade jag till stängning och va helt klar och slog på larmet osv (när larmet har satts på kan man inte gå in igen) Och självklart kommer ja på när ja e utanför att jag glömt mobilen där inne. Ja e så smart!
Men nu har ja iallafall hämtat mobilen.

Jag va i skolan en snabbis idag men de sög ju som vanligt på sista tiden. De e sån oskön stämning i skolan, påminner lite om när ja gick i 5an och alla i klassen bråkade med varandra. Hahahahaha oskönt.se!

Men nu ska ja kila vidare, göra TE♥ och kolla på tv. :)

Love is painful

hello,

Sitter atm och kollar på pellikanfallet med min mami. Har precis gjort mig en kopp kaffe, räddaren för dagen. Min dag på soffan har vart lite upp och ner. Jag har stor bölat och ap garvat emellanåt. Haha!

Ja känner mig lite smått lättad till en viss del. Jag har sökt en ny skola, skönt de iallafall.
Men jag har inte några planer på alla hjärtans dag ännu. That's toooo bad.


I must be the happiest girl in the world

Heiii, sitter i soffan som jag har gjort i princip hela dagen... Känns som de e en dags vana. Jag vill/tänker inte gå till skolan imorn men jag är tvugen ifall ja vill jobba på kvällen. Och de e klart ja vill! Hur som hellst. Känns Som ja borde åka till stan och käka nån kväll och komma bort från alla för några timmar iallafall.
Eller åka långt bort. Skönt skulle de va om ja kunde åka till landet o va där själv en vecka eller två. Synd att ja inte har bil ännu bara.

Aja! Nu ska ja kolla på tv som ja gjort hela dagen. Kanske hoppa in i duschen och laga middag.

Dagens låt: chemical vocation - the beautiful truth

Until the day I die.....

Hey pårej grabben!

Sitter i soffan o fixar ögonbrynen och lyssnar på musik. Jag funderar på att glida till affären och köpa sushi till middag? Va tycks om de. heheh!

Juste, jag tycker att ni ska skicka ett sms med texten "Akut" till nummer 72900 och skänka 50 kronor till Haiti. Jag har skänkt 150. Så nu e ja stolt över mig själv!


Nu börjar Grey's gamla avsnitt. Och ja måste komma ihåg att beställa Skins boxen tack vare Clara... hehe.


Den osminkade sanningen! Jag måste uppsöka en hårfärgsalong och ett solarium!


How can this love be a good thing?

Hello vänner,

Det är måndag, klockan är kvart över 1 och jag är illamående. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan lägga på en ansiktsmask och göra inpackning i håret.

Jag kommer tillbaka när ja e klar!

The show must go on

Tjabba,

The show must go on - Qeen. Ap bra låt!

 

Jag är sjuk =((


I'm falling apart

hehe hey.

Sitter o tar det lugnt och fick precis en bild som min syrra gjort. Hon e duktig faktiskt, hon ritar typ manga och sånt. Rock on sis.



Lalallalalla The show must go on! Gonatt!

Baby you're all that I want when you lying here in my arms

Heeyy,

Har vart me cpclutten♥ idag i skärholmen, största blatte stället men bättre än kista iallafall. Eller? Ja vet inte riktigt ännu, de va iofs skit fräscht o så men ah, vette fan alltså.

Här vid datorn har ja suttit i proncip hela kvällen jag är så stört tråkig som bara sitter inne javet men jag e så stört trött och jag e sjuk också. Så kanske ska stanna i säng så¨man blir frisk nån gång. Men jag antar att det blir av o va hemma nästa helg också för då ska det jobbas på konsum. Woop, roligt dådå!

Jag har värsta planen! ja vill ju typ inte bli nått, vill hålla på me skor så frågan är om man behöver gymnasieutbildning om man ska jobba te.x i en skoaffär? Jag har ju kassavana och ah de borde inte vara så svårt. Om de gick så skulle de va "heiiiidoo skolan" och "Heeeiiii jobba, skaffa lägenhet och skaffa mig ett liv"

Det skulla vara någonting va? ;) heheh

Dagens Artist: Aerosmith!

It doesn't matter who's wrong or right

Hallllooj i stugan,

 

Michael Jackson är en jävla legend me läcker röst! Och här e Beat it som gjordes av Michael först men nu har Fall Out Boy gjort en cover på den. Och den e skit bra! Ljudet e lite knackigt men de ska gå iallafall.

 

Love Love Love Love Love Love this song!

 

 

They told him don't you ever come around here
Don't wanna see your face, you better disappear
The fire's in their eyes and their words are really clear
So beat it, just beat it

You better run, you better do what you can
Don't wanna see no blood, don't be a macho man
You wanna be tough, better do what you can
So beat it, but you wanna be bad

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right
Just beat it, beat it
Just beat it, beat it
Just beat it, beat it
Just beat it, beat it

They're out to get you, better leave while you can
Don't wanna be a boy, you wanna be a man
You wanna stay alive, better do what you can
So beat it, just beat it
You have to show them that you're really not scared
You're playin' with your life, this ain't no truth or dare
They'll kick you, then they beat you
Then they'll tell you it's fair

So beat it, but you wanna be bad
Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right
Just beat it, beat it
Beat it, beat it, beat it

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right
Just beat it, beat it
Beat it, beat it, beat it

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right
Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Just beat it, beat it
Beat it, beat it, beat it

I can see you lying next to me

Tjaaa,

ja ligger i min stora säng och pillar på min lilla grej ja för söker komma på ett sätt så att jag kan bli man. höhöhö de e en låt text som ja fick i huvet!
Ligger i min säng och lyssnar på My chemical romance, länge sen ju! Fast tycker inte om alla deras låtar.. Men några e bra te.x Cancer tror ja den heter. Helt OK you know!

Imorn är jag ledig, va ska jag göra då? Alla e i idre eller i skolan. What to do?

(vart har grabben tagit vägen? Ja saknar dig!)

Hursom... JA E SKÖN


you're beautiful

Tjjjaa,

vet ni va ja ska göra nu? FRUKTSALLAD... MMM! äntligen, haha palla nyttig? Måste skynda för AA börjar om 10 minuter och de får ja inte missa, har ju sett alla 178 avsnitt eller hur många de nu e. Haha nörd. Har börjat kolla på Skins också haha! noerd.

Men nu måste ja gliiida! PEACE! SEX DRUGS & ROCK 'N' ROLL!

Do you remember me? cause I don't

Sho,

Chillliin i sängen framför simpsons! Har ap tråkigt och är typ ledig imorn och på fredag soft de iallafall. Jag vill kolla på film eller nått mysigt och äta fruktsallad. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Jag är så jävla rastlös, nån som vill rädda mig? imorn ska ja iallafall träffa Clutten♥
Imorn åker också Heddizz o gänget till Idre och är borta for ever. Gonna miss yah!

Nu blir de runkbulle och noppa ögonbrynen. Woop!

Four year strong - Story of a girl


Lying close to you, feeling your heart beating, and i'm wondering what you're dreaming, wondering if it's me you're seeing.

Heeyy,,

Softish i sängen, de e kallt och ah. Haha.... Idag har ja vart me Hedwig i princip hela dagen de har vart awesome. Vi har gjort allt från vart i stan till bada bubbelbad. Myzzz.se!

Ja ska snart försöka sova så att jag kanske kan börja gå upp på mornarna.
Juste, skulle berätta att ja har kollat på lägenheter, en kul grej mest men vem vet va ja hittar på me min lön, kanske sparar ja ihop till en liten lägenhet! Skulle va kul iallafall.

Hinner inte lägga in en låt nu är för trött. Stå ut tills imorn!
Aerosmith♥

How wonderful life is now you're in the world

Chaa,

Har precis fått tillbaka datorn som ny igen kan man väl säga. Om installerad och klar! Det dröjer väl inte länge innan den pajjar igen. -.- Men ja ska försöka mitt bästa!

Imorn är det en ny vecka, det är bara att ta nya tag och ta sig till nästa helg. Då tror jag att jag är ledig torsdag och fredag så de e soft iallafall!

Här kommer en låt med Digital Summer som en kompis visade mig. Den e ap söt!

Digital Summer - Use Me


RSS 2.0