I'm too cool for you

hahahhaha! seriöst, har folk inget bättre för sig än att läsa bloggar? Vill man veta va hela sverige gör varje dag? Nej inte jag iallafall!! Ja skriver typ så ointressant som möjligt för att ingen ska orka läsa min blogg. Men BADABING! kolla på detta...

Klicka på bilden för att bli chockade.
Nu ska jag dricka kaffe.

I will never get to the happy ending

YOOOOO!!!

Ja vill verkligen jobba, det är så tråkigt hemma ensam. Får skriva en artikel i tidningen "Ensam tjej behöver underhållas under dagarna" Hmm. de kanske skulle fungera? Jag kan lägga in i slutet "bjuder på gratis kaffe" Då är det nog många som nappar!

fucking fuck

helvete, ja glömde helt bort att det var personalmöte idag. ÅÅÅÅH, ja lackar bäver! Allt som ja inte skriver in i mobilen kan ingen räkna med att jag gör. Varför ska jag vara så glömsk, typ alltid?

Y.A.M.D ett av banden som spelade igår.


you're not the one you used to be

Hola, I'm deging in the soffa. It's awesome.

Igår va ja på klubben på spelning. Hollywood make believe, You ate my dog och Adelaide. Skit bra!!
Så fort vi kom dit tryckte vi oss längst fram. Ja kan säga att ja och Clara va några av dom långa som va där. Alla va dvärgar, helt ärligt.... Dvärgparty..

Nästa spelning blir den 11 och den tänker jag INTE missa, men vem ska ja gå med? Ja tänker inte dra dit själv så någon får ringa mig om den kan och vill!

I will always remember you


true story

Hej,

Wzzzup? Ja sitter i Claras rum och ah gör inget. Käkade nyss frulle och ska snart dra ut me Clara min sköna böna och springa. Ja har inte jätte mycket att skriva.

Yesterday va ja me Clara, Simon, Andreas och ett ex antal fler. Vi hade jätte kul faktiskt. Sen stack vi hem och sov.
Hoppas inte att nån har glömt att ställa om klockan för du är det sommartid!!!!! Awesomenesssszz.

Hejdååå vintern!


I know you like it

Om din fot är plattare än vanligt och blå/gul/grön så kan de betyda att en fet elefant klev på den när du va full.
Men det är ju bara en teori.

make that change

hey you.

Sitter vid datorn, suprise?
Kollar på någon skit dålig film me en skit snygg grabb med i. Leonardo.

igår va det fullt ös, medmeraköp. De rimmade inte, men de va iallafall fullt ös med konsum. Alla körde hårt och dansade loss till Orup som va där. Inte favoriten kanske, menmen..  jag hade kul me grabbzen och girlzen iallafall! Va kan man säga, gratis mat, underhållning och fri bar. Jelloow? Inget man tackar nej till!

Har bestämt hur min tattooo ska se ut iallafall. De känns nice, och ja fyller år snart så dags att tagga till!

Underbara Aerosmith - Pink

Den här videon e kul!


a shot of love

Heii,

Nu har ja äntligen kommit hem från jobbet, ätit lite lax och sallad till middag och nu sitter jag nedkrypen i soffan och väntar på att sex and the city ska börja. Imorn är det Coop fest i Globen det kommer jag inte missa även fast ja har lite feber!

Så här va det, idag på jobbet blev jag sjuk helt random. Ap jobbigt, blev snurrig och frös jätte mycket. UschUsch!! så påväg hem köpte jag en Ben & Jerrys så nu ska jag mysa ner mig under täcket och äta glass. Vem är avundsjuk?

Hör av mig imorgon!

Dagens låt: The red jumpsuit apparatus - Misery loves Its Company

when she smiles

tja,

Nu är jag as trött, har jobbat hela dagen. Och självklart så ska datorn krångla en massor. Jag lovar att om jag hade råd att köpa en ny så skulle jag ta denna och hoppa på eller köra över med bilen.

Jag tänkte fatta mig kort, jag har endast jobbat idag och kommer antagligen göra det imorn också. 14 - 20 tror jag. Nice..... jag funtar på att sova nu på stört. Varför kan inte ja flytta ihop med Clara? jag sover fruktansvärt bra i hennes sällskap. Sova ensam = Dåååålig sömn!!!

 

De blev en oldie från tiderna som brunett. Klassisk putmun. haha herregud!


You would not believe your eyes


this is war

Hey you!

Igår va ja o chillade hos Richard. De va nice som vanligt! De e riktigt jävla trevliga människor faktiskt. Vi drog runt halv 2. Och vill ni bli förvånade? Jag tappade bort mitt busskort! Det gör ja väl aldrig? Ja glömmer väl aldrig eller tappar bort saker? Nej vadå de låter inte som jag... ;p

Nu sitter ja här i min stora säng och lyssnar på 30 seconds to mars nyaste album "This Is War" Den e bra men jag vet inte om jag gillar dom gamla låtarna mer eller inte. Dom nya kanske bara måste fastna lite i huvet innan dom blir riktigt svin bra....?

21 Mars idag då.. 8 dagar kvar tills spelningen på klubben. Imorn ska jag jobba, på tisdag ska jag jobba, på onsdag ska jag på Coop fest i globen, på torsdag ska jag till kuratorn igen, på fredag ska jag jobba, på lördag ska jag jobba (men bara till 5!!! så vad gör jag efter?) Och på söndag e jag ledig! Och sedan på måndagen e det spelning. Ska se till så att inte jobbet krockar med den dagen..

m is for music

Hallå igen!

när man e såhär trött och uttråkad kan man behöva en sån här tråkblogg att skriva i. Eller så kan man kolla på Skins. Jag har ju laddat ner alla sesonger men jag vill inte se klart, va ska jag då kolla på?

Jag fick lust att skriva nått om musik.

Musik: Musik är det bästa som finns i livet.
Man kan inte vara lycklig om man inte hör musik, om man är döv har man inte upplevt hela livet.
Du som inte kan gå och kanske sitter i rullstol, säg mig.. Vad spelar det för roll om du har ben som fungerar eller inte? Livet är inte alltid en dans på rosor. Så då behöver du ju inte dansa den dansen.
Men till dansen spelas musik, musiken kommer att fortsätta spelas ända tills du når slutet. Även fast dansen upphör så upphör inte musiken. Så de e den songen som e livskraften, inte själva dansen.. Den får man bara på köpet...

Heheh, så det kan gå när man kör sleepwalk!


you can't say no to me

Hey...

Jag kan inte sova... Vet inte varför... De e skit jobbigt, ja har snurrat runt i sängen 140 varv känns det som. Men ja ligger ändå inte skönt, jobbigt värre.

Okej tomorrow... Vad händer då? Jooo.. Ja ska ta någon timme på dagen till att shoppa med min lillasyster. Sen ska jag ska prata med Clara för ja kanske skulle sova hos henne, men vi har inte bestämt nått ännu.
Om någon får lust att hitta på nått e det bara att smsa mig..

Idag e det fredag, jag har inte gjort så mycket. Var i stan en sväng och drack kaffe med Clara, Stefan och Sockan. De va jätte trevligt. De va ett tag sen ja träffade dom....
Nu har jag även mina biljetter till spelningen den 29/3. Längtar som fan, vet inte varför. Musiken som lockar? Fan ja måste nästan börja på ett nytt inlägg innan de här blir för långt för att orkas läsa.

Sorry om de e slarvigt skrivet men ja e skit trött. Haha skyller på det! :)

Don't look at the eggs!

Äter du ägg så får du skägg.

i'm your superman!

Chaaa!

Nu lyssnar jag på Fall Out Boy - Beat it. Så apig bra cover! Men ah, nu tänkte jag för övrigt rulla upp och göra lite te och kolla på film. Myyyyz!

Här har ja för övrigt en kort film innan minnet blev fullt i kameran på Bohemian Lifestyles nya låt Superman. Den e verkligen jätte bra, det har ni gjort bra grabbar! SUPER!

Nästa gång ska ja rensa kameran och filma in hela låten ;)

Bohemian Lifestyle - Superman


brand new day

Tjabba tjenaaaaah.

Nu har ja i typ 1½ vecka testat en ny grej och de e galet bra, så nu kommer mitt nya jag.. Eller asså ganska nya, det nya förbättrade Andrea. Haha psykot har käkat för mycket frukt... näää skoja men ja känner mig rätt clean, har ränsat allt ur min kropp, allt gammalt jobbigt trassel me människor som låg på hyllan e nu bort dammat. Haha jag e som återfödd. De känns skönt att bara släppa bort all skit från hundra år tillbaka och till nu, bara säga hejdå! Hehehehheheheh..

Idag har ja träffat Aila, Emily, Lusse mina kära gamla vänner + två andra sköna brudar.  De va riktigt trevligt, har inte träffat dom på ett antal månader.

Snart fyller jag år. Eller snart och snart... 25 April. Glöm inte det. ;)


25/4 SÅ KÖR VI IGEN DÅÅÅÅ!

Secret love

I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way you're always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around,
and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you,
not even close'
not even a little bit'
not even at all.

all these things I hate

Tjabbbah alla goa människor!

Det första jag gjorde när ja kom tillbaka till datorn va att slå på spotify och fick fram dom gamla hederliga BFMV (Bullet for my valentine) för dom som inte vet... Mysigt band!

Dagen har varit bra faktiskt, ja står upp hehe.. Nej men ja har ätit lunch med mamma och Titti, det blev typ kycklingsallad och en Smooothie till. Apa gott!
Sedan mötte jag upp Clara den sköna i vällingby och shoppade lite nya stuffs... Jeans, tre linnen, en magtröja, skor och de va nog allt. Nästa inköp blir en kassabok, måste hålla koll på vad ja shoppar!!

För övrigt va det löning för mig, Coop tjejen, idag då. softsoft!

Nu spelas: Story Of The Year - I'm Alive

Right!

Sometimes I have to stop and ask myself "Why am I so cool?"

piss off!?

Hey igen!

Damn va länge ja har försökt fatta hur man lägger in en film i youtube. Men ja lyckades tillslut!!

 

 

Synd att filmen bara e i mitten av spelaren men de e ju pga min skärm i mobilen.. Menmen. Den här videon e apa skön tycker jag då som va där. Men de va riktigt kul!
Vi stod ett gäng och sjöng o spelade i Richards garage. De får vi göra om!

De finns vissa moments i filmen som e awesome. Delvis när Jag och Clara min lover sjunger jätte högt! haha fina du! Eller som när Daniel snubblar in.. heheh..


i'm not running from you

tja,

Ja skrev ett inlägg i morse som vägrade publiseras. kuuul!? nej.

Idag har ja legat på latsidan haha, har bara kollat på tv osv. Jäkligt skönt iofs, fast inte om man tänker på att ja ska softa hela veckan. Måste få mer jobb tider, det här håller inte längre!

Igår va ja på Lidingörock me Clara och såg när grabbarna i Bohemian Lifestyle spelade i en tävling. Dom kom trea vilket tycker ja va väldigt bra, dom kom vidare till nån final iallafall.
Idag skulle dom spela en annan tävling på Harrys och ja ville jätte gärna dra dit men de e väl bara ja och Clara som e intresserad av sånt av dom som ja skulle kunna tänka mig att gå me och Clara e sjuk så hon pallade inte. Fett segt. Nästa gång kommer vi dit!

 

Måste fixa biljetter till 29/3. Som vissa vet är jag en jävligt glömsk människa.. Vart ja än går glömmer ja allt från Mobil, busskort, klocka, väskor m.m... haha! Så tänkte försöka komma ihåg att fixa biljetterna iallafall så att vi inte missar den där spelningen... De vore ju lite tråkigt..


Girl, you mean everything to me

Kolla va jag hitta! Guu va små vi va!

Inte så fin bild men den e galet gammal, minnes bild! Hur gamla kan vi ha varit? 13? eller.. 12?
De där e iallafall jag och min bästa kompis Clara för hundra år sen!

Vi va "alltid redo", eller va va de man sa? ;)


Crazy shit

Tjaaa,

Vaknade för inte så länge sen, har käkat smoothie till frukost. Gott! Nu ligger ja bara vid tvn och gör ingenting. Ja har dunkande huvudvärk och lite ont i halsen.
Kom hem sent från jobbet igår så ja åt middag runt halv 12. Oskönt! Gissa om man va hungrig då!?

Imorn ska ja jobba igen, tidigt.... Sen vet ja inte men Bohemian Lifestyle spelar på elverket men vet inte om ja ska dit. Har ingen aning om va de kostar eller nått och ja har inte köpt biljetter till spelningen den 29 heller så de måste jag göra!!!

Hitta en gammal bild! tänk när man kunde gå ut klädd sådär på kvällen. NÄR KOMMER SOMMARN?


do you know?

You remember me of the times when I knew who I was
but still the second hand will catch us like it always does.

Igår såg ja Luftslottet som sprängdes. den va bra!

On a mountain he sits, not of gold but of shit.

Tja,,

Ja ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till jobbet. Ja ska jobba till stängning idag skönt de iallafall. Kul att man trivs på jobbet! Hehehhe.

Jag missar 30 seconds to mars. Och de suger balle! Ja ville juuu se dom!!Ja e så jävla arg på mig själv över att ja inte köpte en biljett iallafall. ÅH SUCK!
Vet ni hur fruktansvärt bra dom är live? Och vet ni hur fruktansvärt snygg Jared e? Han sjunger så jävla bra!

Men ja ska iallafall gå och se MYOH, Adelaide, Hollywood Make Believe och You Ate My Dog den 29/3. Jag har sätt MYOH en gång innan och Hollywood Make Believe tre gånger. Och så har ja såklart lyssnat på dom andra på myspace. Dom e bra allihop!

Kolla på den här filmen, den e så jävla bra, kolla bara på hur mycke han tar i när han sjunger, de e helt sjukt! Ap bra röst.

30 seconds to mars - From yesterday (LIVE!)

 


I love rock n' roll

Hellleew,

Nu e de måndag kväll och ja har precis gjort te och ätit en grön banan, observera att bananen va grön och inte äckligt gul. Gula bananer e äckligt! ehhehe ;)

Nu ska ja sätta mig och titta på de Vampire Diaries som ja har missat. Damon&Stefan♥ Dom e något att hänga i granen de kan ja lova!

Imorn e de chilll igen, kanske ska plugga lite men jag vet inte vad ja ska plugga. Jag funderar på om ja ska gå på mattelektionen på eftermiddan? Hmmmm? Elller så mailar ja in min läxa till matte läraren. Awesome!

There for tomorrow - Addiction her name


The past should stay dead

Hey,

Nu har ja vart ute och joggat och lagat lunch och duschat i kall vatten. Skööönt. Man har så mycke mer tid över när man inte är i skolan!
Nu e de då måndag, sen på onsdag ska jag jobba. Skönt de iallafall så man inte blir pank när man inte får studiebidraget.

Men men, nu ska ja chilla vid tvn bara. Koka mig en kopp kaffe. yeeeeeeeeh peace out!

Dagens låt hittils: Thrice - The artist in the ambulance


You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you..

Hello,

Sitter i soffan framför tvn. Vaknade runt 11 tror ja, älskar att sova! Nu tänkte ja bege mig ut o springa så man e fit for fight! Haha neeeii men de kan va skönt. Sen kanske göra lite lunch och så? Soooftiiz!

Helgen va kuulll. I fredags kom jag hem från kryssningen så jag va jätte trött och sov hela kvällen men de va ändå skönt. Sen på lördagen va jag me Clara i Älvsjö. De va jätte trevligt! Sen så i söndags chilla jag hos Clara hela dagen fram till kvällen. De har vart bra, inte för mycke och inte för lite. Typ awesome duuududue.''

Juste igår kollade ja på någon dokumentär om USAs hårdaste fängelser. Shit pommes, de e ju helt galet! Folk e som djur, fightas för att överleva. Sickooo!
Efter de va det några knuttar, alltså biffffar, me massa taatttoos och ah. Dom såg ut som riktigt farliga motorcykel knuttar, och dom räddade djur, typ små kattungar som va utsatta av deras ägare! haha så jävla söta!!!!!

Brolle Jr - Playing with fire


can you feel the love tonight?

Chhhaa,

 

Nu sitter ja o tittar på lejonkungen. Så jävla söt film! Heheheh.

Snart ska ja hoppa in i duschen för att sedan glida till Clara där ska vi käka midda och fixa oss lite, sen drar vi till Älvsjö och träffar grabbzen.

 

Ja hör av mig!


This is it..

Tjennnna,

 

Sitter här, som vanligt. Ja e ap trött funderar fan på att gå o sova snart. Klockan e bara 10 men ja kan ju kolla på skins eller nått kul!

 

ja vet inte varför ja skriver ett till inlägg.. Men imorn måste ja iallafall till stan för att köpa nått som ja kan ha på mig imorn kväll. Har abslout ingenting!

 

Hahhahah juste ja skulle kolla i en av min syrras seriebok idag. De e japanskt grejs, så haha först o främst börjar ja läsa från slutet så ja fattade ingenting. Sen bytte ja håll och då läste ja som man skulle åt fel håll, men när ja bytt sida läste ja normalt igen så ja läste om och om igen. Haha de e fan svårt!

 

There for tomrrow - Pages

 


farväl är ej föralltid adjö, är inte slut. I mina tankar finns du, där finns du alltid kvar...

TjaTja,

 

Kom hem för en stund sen från kryssningen. De va galet nice. Sola och bada och ba ta de lungt, komma bort från snön :)

 

Direkt när vi kom dit så gick ja o la mig i solen och solade. Hehe fettoth stekte fläsket :D De kändes fan som man låg på stranden på riktigt!

 

 

Sen gjorde ja iordning mig för middag! mummi. De va as gott!!

 

Här satt ja o chilla vid baren på discot som var senare på kvällen. Då blev man bjuden på både drinkar och danser.

Han: hur gammal är du då? Jag: haha ja e 17! han: haha asså vafan! Ja trodde du va typ 23.

De va rätt kul!

 

 

Och där vinkar jag hejdå med ett mega smile och min fula bruna väska! Usch men den e bra o packa i haha! Men de va en trevlig resa. Nu e jag hemma och imorn ska jag antagligen till Älvsjö. Wooop! kuuul Ciao Bellster.

 


change me..

Tjaaaa,

Den här låten påminner om någon men ja kan inte sätta fingret på vem? Hmm..

Senses Fail - Bite to break skin


I lagunen finns det bara hon och du, gör det du ska göra nu, vem av er vill vänta? Hon e bara tyst och hon vill vara tyst och du kan ta en kyss..



Jag vill ha sommar! Våren e typ fett sen, de e lixom mars och en halvmeter snö på vägarna..

Just nu sitter jag och addar ner låtar, måste fylla på me lite nytt i telefonen. Awesome! Snart ska jag laga lunch tror jag om jag orkar. Annars gör jag väl nån fruktsallad. MUMMI!

Imorn ska jag åka på kryssning me BirkaParadise. sola och bada och sånt trevligt. Woopie.
Nu ska ja springa och försöka hitta ett kryphål för att slippa massa grejer! Ha en bra onsdag!

take the pain!

YO!

 

Ja kan deff inte sova i den här kylan! och som krydda på moset har jag sprängande huvudvärk. Hatar att alla 4 visdomständer trycker sig ut samtidigt!!!

 

Four year strong - In Bloom


too late..

Hey you..

 

Ja ligger i sängen och fryser arslet av mig. De e så jävla kallt i mitt rum hela tiden. Vad är felet då? ;s

 

Idag vaknade jag upp breve Clara, hon drog o pluggade och ja handlade åt mammi. Sen kom ja hem och spelade harry potter spel me min lillasyster, hahaha! Skoen, sen ringde en upprörd Clara och bad mig möta henne. Så ja ruschade till åkis och träffade söta tjejen och vi tog en sprint till henne och duschade och sånt varmt. (De e dö kallt ute) Och ah, sen drog ja till mormor och morfar, fick te :) Gott!

 

Och nu ligger ja då här i kylan och gör ingenting.

 

Ja har funderat på en sak, ska man kriga eller inte? Lixom är det värt de och kommer de ens bli bra? Ja vet inte om ja vill längre. FUCK IT UP.

 

 

You tell me that you need me

then you go and cut me down

But wait, you tell ma that you're sorry

Didn't think I'd turn around and say...

That it's too late to apologize, it's too late..


All the glitter is not gold

Hey hoe lets go,

Hey gay lets play.

 

Nu ska ja faktiskt försöka sova även fast de e typ omöjligt. Ja får försöka iallafall, de e bättre än att sitta o tråka vid datorn och snacka med massa randoms.

 

Juste, idag har ja o Clara gått hur långt som hellst i ett jävla tempo. Haha.. Märks de att ja inte kan sluta skriva? just say fuck off and smile!

 

The smile on your face lets me know that you need me,

There is a truth in your eyes saying you never leave me,

The touch of your hands says you catch me if ever I fall.


come closer?

Forty Foot Echo - Brand new day

 

aparfin låt. Ja vill bara kramas när ja hör den, haha mongo eller vadå?

 

Ja kan inte sova så ja chillar på youtube, de e AWESOME.. Rock on duudes!

 

Hell yeah!


YOU! get out of my mind

Hey gissa vad? Min dator är tillbaka. SCORE!

 

Så, nu är det lov, i en vecka, kulkul. Eller..? De finns inte ett piss o göra. Tråkigt.se

Idag har ja vart fett vimsig, glömde min nya ring hos clara.. Jag glömmer alltid saker! Vad är felet? Nått måste de ju vara iallafall. Lyckad spelning yesterday. Och ja vill lätt gå och se 30 seconds to mars.

 

Nu e det typ 1 mars. Coolt, ja fyller år om lite mindre än 2 månader. 25 April, don't forget!!

 

Nu ska ja ta ett chill piller och lyssna på musik och ah. YesMan!


RSS 2.0