090325

Tjena. Idag va det skola, vi slutade "typ" kl 3. Eller vi hade inte lektioner efter det iaf för att det var bästiväst i våran skola. Det va bra, de va typ hässelby gymnasium som hade fixat de. Det var att man fick anmäla sig och sjunga med sitt band eller ensam eller ngt sånt. Alltså en musik tävling. Den visades även på Ztv. ingen aning om det går i repris men kolla om de e de för de va bra faktiskt. För alla som tycker de verkar kul så kan ni juh åka till K:fem i vällingby och titta på finalen den 16 april. Från våran skola så vann Trazy och Naomi dom sjöng en balad. Dom va jätte duktiga.
Efter skolan så gick ja, malou och lisa hem till mig och kolla på the hills och snacka skit. Sen åkte vi på dansträning. Kul men rörigt, vi la på massa nytt och de blev a little bit weard. Men what evaaah. Imorn är det So prov och de betyder att jag måste plugga nu nu nu . Men ja orkar inte, men måste så ja får väl börja avrunda.



Redo att plugga, fick en massarin av pappa. (heter de så?) Den verkar rätt nice, ;) sen så fixade jag mig ett glas med vindruvor. Man får unna sig ngt när man kämpar hårt. So hinduismen e ganska svårt och ja blir typ galen. Haha fattar inte hur dom tänker. Förlåt alla hinduer menar inget illa, tro på va ni vill. Men alltså man kan inte leva vidare efter döden, de fattar väl vem som helst?
Ja herregud. Imorn är det torsdag, snart helg ! så imorn ska ja va me lisa och malou och klippa malou, hon ska typ skaffa lugg. Sen så ska malou göra ansiktsmålning på mig och sånt. haha de e hennes bild projekt alltså. Men nu måste ja plugga. berättar hur prover gick efter ja gjort de imorn. kram

Kommentarer
Postat av: malou

tracy*

2009-03-25 @ 22:18:00
URL: http://maalous.blogg.se/
Postat av: Andrea

va skrev ja då :O

2009-03-25 @ 23:04:04
URL: http://minbaba.blogg.se/
Postat av: jeni

hahaha , jag redigerade deras intervju :P, dom ba "aah sorry men vi kommer vinna, och ingen annan "

och så frågade vi hur många ggr dom hade repat tillsammans :D dom ba "ingen"

vi ba hahahahahah : D

knasiga flickor det där .

2009-03-26 @ 20:23:24
URL: http://youaretheparty.blogg.se/
Postat av: lisa

haha du skrev trazy :D

2009-03-26 @ 21:02:36
URL: http://lisalindahls.blogg.se/
Postat av: Andrea

jadu, dom e som dom e men i like them.



Men ja vet ju att hon stavas me c, va håller ja på me ? xd

2009-03-26 @ 23:00:32
URL: http://minbaba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0