godnatt

gokväll, nu ska ja snart gå och sova. E inte så jätte trött eftersom att klockan är igentligen bara 10 men eftersom att det är sommartid så är klockan 11 nu och måste ju vara pigg inför imorn. Imorgon börjar ja 9, de e faktiskt ganska skönt men ja tror ja brukar komma försent då för ja tror alltid att vi börjar 5över 9. Haha inte bra. Imorn har vi bara två lektioner No-labb och Hemkunskap. Sen slutar vi klockan 12. Gud vilken skön dag, det är alltså halv studiedag fast igentligen har vi bara en lektion till på tisdagar så vi brukar sluta 2, de är också helt okej. Men 12 är bäst!

Imorn efter skolan vet ja inte riktigt va som händer, Malou och Antigon är sjuka men kanske hittar på nått med Lisa min gud. Det är alltid mutcho grande trevligt. (ere där spanska? Har glömt allt) Ja men sen typ halv 6 eller nått åker ja till Patrik och Olle tror ja. Så brukar de ju vara iaf. Imorn innan skolan måste ja duscha, så ja måste ställa klockan tidigare. Damn! Haha juste, på torsdag har min svensk/engelska grupp bestämt att vi ska kolla på film igen typ scary movie eller scream. Dom e ganska roliga. Och så ska vi typ ta me candy och svulla gärnet så vi blir feta som kossor. Yeah ! not men okej. De e faktiskt skönt att bara glo film, slipper jobba de e så himla mycket plugg så man orkar lixom inte.

Ni måste ju erkänna att den här klänningen är grymt fin ? Ja har inte bestämt mig än men jag kanske köper den till skolavslutningen. Ja ska fortsätta att fundera, men den är fan as het. Me want, kanske inte till avslutningen men ändå. Hoppas bara den finns kvar annars så får vi ta till drastiska åtgärder. Haha nejdå men de skulle ju va kul om den fanns lixom, he he. Men nu e klockan sju över elva så ja ska nog börja tvätta ansiktet och sånt myspys. Sov gott ! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0